Concediu plin de culoare in Sunny Beach, din Bulgaria

06 Aug 2014   •   17:15
Concediu plin de culoare in Sunny Beach, din Bulgaria
Statiunea Sunny Beach este considerata a fi una dintre cele mai pline de viata destinatii de vacanta de pe coasta bulgara a Marii Negre. Oferta de activitati este atat de bogata incat cu greu te vei putea hotari de unde sa incepi.

Iar daca plajele intinse cu nisip fin si numeroasele atractii turistice nu sunt motive suficiente, atunci poti lua in considerare si avantajul costurilor foarte mici, Sunny Beach fiind una dintre cele mai ieftine destinatii din Europa, iar ofertele de la Genius Travel sunt numeroase, aşa că nu mai rămâne decât să te distrezi.

Sunny Beach, plaje de vis


Statiunea Sunny Beach vine cu oferte de distractii pentru iubitorii de mare de toate varstele, deoarece fiecare isi gaseste activitatea preferata, fie ca este vorba de lenevit la soare, sporturi acvatice, promenade sau dans in cluburi pana in zorii zilei. 

Plaja cu nisip fin si moale,  distinsa cu ,,Steagul albastru”, se intinde pe 8 km si este scaldata de ape putin adanci care face ca vacanta sa fie una ideala pentru familii cu copii, care se pot balaci in mare si pot construi cele mai frumoase castele de nisip. Sunny Beach  se numara printre cele mai insorite statiuni de la malul marii, astfel ca sezonul de vara poate fi prelungit fara probleme din mai si pana in septembrie.

Distractii pentru toata familia


Sunny Beach este fara indoiala o statiune de familie, unde cele mai importante atractii turistice si oferte de activitati se bazeaza pe timp de calitate petrecut impreuna cu cei dragi. Una din preferatele copiilor este Horrorwood, o casa bantuita pozitionata in fata Hotelului Pirin, unde fiecare incearca sa isi tina in frau frica printre fantome si schelete.

Alte idei inedite de petrecere a timpului cu cei mici sunt parcurile acvatice, sau plimbarile cu poneii. Iar daca peste noapte poti lasa copiii cu bunicii sau daca vrei sa experimentezi si cateva zile cu prietenii sau cu persoana iubita, atunci pregateste-te pentru o viata de noapte palpitanta, in cluburile si restaurantele renumite.

Geanina Ichim

Genius Travel

Hotel Calypso 3*- de la 50 euro/persoana/noapte, cazare cu all inclusive, transport individual, asistenta turistica. Detalii pe www.geniustravel.ro , telefon +40 031 82 031 82.

x close