Antena 3 CNN Timp liber Turism Croația, o destinație pitorească și istorică de neuitat

Croația, o destinație pitorească și istorică de neuitat

Croația, o destinație pitorească și istorică de neuitat
25 Apr 2017   •   13:12
 Pentru iubitorii de natură și romanticii incurabili, Croația este alegerea cea mai inspirată de vacanță. Golfurile sale cu ape turcoaz mărginite de stânci cu forme spectaculoase, plajele pietroase ori cu nisip alb și orașele fortificate, formează un decor paradisiac de care te îndrăgostești îndată.

Oferte de neratat de la Europa Travel

Croația, renumită în lume pentru cele peste 1000 de insule, este un amalgam impresionant de istorie, tradiții și peisaje. Descoperă acest colț de paradis într-un circuit marca Europa Travel, cel mai mare turoperator low-cost din România, care menține pe piața de turism cele mai mici tarife la pachetele de vacanță în Europa atât cu autocarul, cât și cu avionul. Europa Travel continuă să-și surprindă turiștii prin paleta impresionantă de destinații de la circuite, la sejururi, toate la prețuri imbatabile.

Descoperă cele mai populare orașe din Croația

Dacă iubești locurile istorice și poveștile cu iz medieval, vizitează orașul Dubrovnik, considerat un muzeu fortificat cu ziduri de nepătruns și palate de basm. La fel de interesant este Split, unde trebuie să bifezi Palatul lui Dioclețian, considerat unul dintre cele mai bine păstrate edificii antice.

Dacă incluzi și Trogir pe lista cu locuri de văzut în Croația, nu rata cele mai impozante monumente romane cu piețe pavate și catedrale somptuoase. Cea mai importantă dintre ele este Catedrala Sfântul Laurențiu ridicată în jurul anului 1213, cu o clopotniță impunătoare, de unde ai parte de cele mai bune priveliști asupra centrului istoric al orașului Trogir.

Croația îți oferă km întregi de plaje idilice, de la fâșii înguste din prundiș argintiu sărutate de ape limpezi precum cristalul, până la zone de coastă compuse din nisip fin, auriu. De îndată ce pășești în acest colț de rai, nu-ți rămâne decât să te bucuri de o sesiune de scuba diving sau snorkeling în golfurile și lagunele turcoaz ale insulițelor pitorești.

 

De Mădălina Isar

Oferte speciale Circuit Croatia

Tarif redus – de la 229 euro/persoana, pentru plecarea din 28.05. Servicii incluse: 5 nopti de cazare cu mic dejun in hoteluri de 3*, transport autocar, ghid. *Bonus! Defileul Dunarii, Insula Krk, Peninsula Istria, Ljubliana,bilet Durmitor Park si croaziera pe Dunare. Detalii pe www.europatravel.ro, call center 021-9407.   

×
Parteneri
Elena Mateescu a anunțat zonele în care revin ninsorile
x close