x close

Cum se transformă un paradis turistic într-un bordel în aer liber

28 Sep 2015   •   15:13
Cum se transformă un paradis turistic într-un bordel în aer liber Foto: Wikipedia

Statistici îngrijorătoare. Se spune că în Milano, 50% dintre prostituate sunt românce. În Roma, 70%. Iar în Rimini, 90%.

Rimini, cel mai cunoscut oraş al rivierei italiene de la Marea Adriatică atrage mii de oameni. Peste zi e un mic paradis. Noaptea, Rimini se transformă într-un bordel în aer liber.

Materialul a fost prezentat în cadrul reportajului "Sclave la export", realizat de echipa "În premieră cu Carmen Avram".


Prostituatele sunt printre cele mai vizibile produse exportate ale României. Au invadat Europa şi le poţi vedea zi şi noapte, plimbându-şi trupurile dezgolite pe bulevardele din Occident. Le dispreţuim profund şi le condamnăm fără procese de conştiinţă, dar nu ne interesează niciodată povestea lor.

Echipa "În Premieră" a filmat în Italia şi Spania, pe străzi şi în adăposturi în care se ascund fete terifiate, salvate din mâinile proxeneţilor români. Am încercat să aflăm ce a produs această migraţie în masă şi, când măştile au căzut, ne-am înfiorat.

Vezi aici întreg reportajul "Sclave la export" şi află poveştile de groază ale româncelor ajunse sclave sexuale în Occident.

Citeşte mai multe despre:

In premiera prostitutie
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati