Antena 3 CNN Timp liber Turism De ce preferă turiștii germani și englezi golful Il Mellieha din Malta

De ce preferă turiștii germani și englezi golful Il Mellieha din Malta

De ce preferă turiștii germani și englezi golful Il Mellieha din Malta
29 Apr 2014   •   19:48

Daca pe vremuri multi dintre turistii germani preferau sa meargă la Mamaia sau Neptun, acum, cei mai multi dintre ei aleg sa isi petreaca vacantele in golful Il Mellieha din Malta. La Il Mellieha, cei mai multi dintre turisti sunt fie germani, fie englezi, insa toti caută acelasi lucru: sa se bucure de o vacanta linistita si insorita.  

Primul criteriu pentru care turistii germani si englezi aleg Il Mellieha il reprezintă hotelurile de 4 stele, amplasate departe de sosea. Hotelurile mai izolate sunte preferate de obicei, datorita faptului ca oferă liniste si, de cele mai multe ori, sunt amplasate langa plaja.

Un alt criteriu important este ca plaja sa fie nisipoasă, deoarece în Malta litoralul este situat în zone stancoase, unde predomina piatra. In plus distanta dintre hoteluri este destul de mare, iar plajele nu stunt niciodată prea aglomerate. Daca plaja nu este destul de nisipoasa, la doar doua statii de autobuz se află cea mai mare plaja din Malta, curata, cu nisip fin si supravegheata video, cu terase decente si atragatoare.

Cel de-al treilea motiv pentru care turistii germani si englezi preferă Il Mellieha este atmosfera linistita, atat interioara cat ai exterioara. Golful Il Mellieha se afla destul de departe de capitala si de aeroport, dar si de locatiile zgomotoase si aglomerate. Early Booking Malta


Hotel Excelsior 5* - de la 549 euro/pers, transport cu avionul, transferuri, 7 nopți cazare cu mic dejun, asistenta turistica, ofertă aniversară Malta Travel – 15 ani ( www.malta.ro ), 021/318.59.92

 

×
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close