Antena 3 CNN Timp liber Turism Destinaţii exotice pentru români. Agenţiile de turism propun oferte promoţionale în ţări precum Malta, Egipt şi Tunisia

Destinaţii exotice pentru români. Agenţiile de turism propun oferte promoţionale în ţări precum Malta, Egipt şi Tunisia

Destinaţii exotice pentru români. Agenţiile de turism propun oferte promoţionale în ţări precum Malta, Egipt şi Tunisia
de M.T.    |    24 Iul 2014   •   12:48

Vara a venit la pachet cu destinaţii turistice exotice pentru români. Agenţiile de turism propun oferte promoţionale pe toată perioada sezonului estival în ţări precum Malta, Egipt şi Tunisia.

Preţul unui pachet începe de la 329 de euro şi include facilităţi pentru toate gusturile şi buzunarele.

Una dintre destinaţiile preferate ale românilor este Malta, locul perfect atât pentru cei care vor să se bucure de istorie, dar şi pentru cei care îşi doresc distracţii sau relaxare la plajă.

„Oferta cea mai căutată acum în luna august o propunem la un hotel de 4 stele situat în staţiunea Qawra, o staţiune animată, cu terase, magazine, restaurante, plajă, iar tariful este de 299 de euro”, spune Eliza Dănăilă, director al unei agenţii de turism.

Tariful include şapte nopţi de cazare cu mic dejun la hotel de 4 stele, biletul de avion, transferul de la aeroport la hotel şi asistenţă turistică în limba română. În plus, turiştii pot opta pentru excursii opţionale la preţuri de doar 15 euro de persoană.

Şi Egipul, dar şi Tunisia au revenit în preferinţele românilor. Preţul unui pachet începe de la 329 de euro şi include biletele de avion, cazarea şapte nopţi la hotel de 4 stele, masa, transferul aeroport - hotel şi asistenţa turistică în limba română.Turiştii pot opta şi pentru excursii personalizate la preţuri între 48 şi 100 de euro.

Cursele charter către Malta, Egipt şi Tunisia sunt săptămânale, iar pachetele turistice sunt valabile până în luna octombrie.

×
Subiecte în articol: turism Tunisia Egipt Malta
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close