Antena 3 CNN Timp liber Turism Disperaţi că vremea capricioasă le-a stricat planurile, hotelierii de pe litoral vin cu oferte de nerefuzat: "Zile GRATUITE la mare"

Disperaţi că vremea capricioasă le-a stricat planurile, hotelierii de pe litoral vin cu oferte de nerefuzat: "Zile GRATUITE la mare"

Disperaţi că vremea capricioasă le-a stricat planurile, hotelierii de pe litoral vin cu oferte de nerefuzat: "Zile GRATUITE la mare"
de O.P.    |    10 Iul 2014   •   06:05

Hotelierii de la malul mării fac eforturi de a atrage cât mai mulţi români după ce vremea capricioasă din ultima lună le-a dat toate planurile peste cap. Vor să atragă turişti nu doar în week-end, cum se întâmpla în anii trecuţi, ci şi în cursul săptămânii. Aşa că au lansat programul "zile de vacanţă gratuite la malul mării".

Tarifele pornesc de la 124 lei pentru şase nopţi de cazare într-un hotel de o stea şi ajung până la 531 lei pentru şase nopţi de cazare şi mic dejun la un hotel de 3 stele.

Sunt însă şi hoteluri care vin cu oferte suplimentare pentru zilele din timpul săptămânii.

Anca Nedea - manager hotel 4 stele: "Clientii nostri pot beneficia de oferta "Happy days" - anul acesta este pentru zilele din timpul saptamanii, si avem, uitati, pentru zilele de 13, 14, 15, 16 17, 27, 31 iulie. Toate beneficiaza de discount 25% din intreg pachetul oferit".

 Astfel, camera la un hotel de 4 stele ajunge la 185 de euro pentru doi adulţi, gratuitate pentru copii care au vârsta de până la 12 ani şi acces la piscinele hotelului.

×
Subiecte în articol: turism cazare
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close