Antena 3 CNN Timp liber Turism Exploreaza golfurile din Malta

Exploreaza golfurile din Malta

Exploreaza golfurile din Malta
25 Apr 2014   •   18:46

 

Grote, golfuri cu ape albastre, stanci impunătoare si frumoase, vestigii istorice care iti vor lua ochii… Bifeaza alte cateva locuri pe lista ta, pe care trebuie sa le vizitezi, in Malta…

 

Daca ar fi sa calculam cat timp ti-ar lua sa vizitezi tot ceea ce are mai frumos micuta Malta, putin mai mare decat Bucurestiul, cu siguranta un sejur de sapte zile nu ar fi de ajuns.

 

Descopera peninsula cu forma delicata

Porneste intr-o vacanta de cinci stele in care sa te relaxezi exact asa cum ti-ai imaginat alaturi de cei dragi si sa te bucuri de peisajele incredibile pe care natura ti le pune la dispozitie.

Marsaxlokk bay, Wied iz-Zurrieq sau peninsula Marfa in forma literei T, cu superbele sale golfulete cum ar fi Paradis, din vest si Ramla si Armier, din est. Indiferent ca sunt stancoase, cu ape adanci si nisipuri fine, acestea sunt locurile de vis pe care fiecare iubitor de sporturi acvatice trebuie sa le ,,cerceteze” in amanunt.

 

La Ghar Dalam s-au gasit fosile de animale disparute

Langa Birzebbuga se afla faimoasele pesteri in care s-au gasit fosile de animale disparute, dar si resturi umane, ce dateaza din perioada neoliticului, Ghar Dalam.

In Malta vei descoperi chiar si lacuri sarate, Salina Bay, de exemplu. Te vor atrage si pentru ca in imediata apropiere se afla hipogeul Hal Saflieni dar si templele preistorice Tarxien, Hagar Qim, Mnajdra, Ta`Hagrat sau Skorba, care sunt absolut captivante pentru orice iubitor de istorie si arheologie.



Early Booking Malta

  Hotel Excelsior 5* - de la 549 euro/pers, transport cu avionul, transferuri, 7 nopți cazare cu mic dejun, asistenta turistica, ofertă aniversară Malta Travel – 15 ani (www.malta.ro), 021/318.59.92




Madalina Isar

 

 

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close