Antena 3 CNN Timp liber Turism Income: Vacanțe exotice, la prețuri accesibile

Income: Vacanțe exotice, la prețuri accesibile

Income: Vacanțe exotice, la prețuri accesibile
16 Ian 2016   •   11:15

Vacanţele exotice nu mai sunt de ani buni destinaţii la care românii doar visează. În ultimii 3 ani vânzările pe acest segment au adus încasări consistente agenţiilor de turism care, profitând de apetitlul românilor, au început să lanseze oferte care mai de care mai tentante.

În funcţie de destinaţie şi de perioada anului în care se călătoreşte, reducerile de preţuri la aceste pachete este de până la 6% pe an. Scăderile cele mai semnificative par să fie la biletele de avion - cu până la 40% mai ieftine în cadrul promoţiilor. De exemplu, în premieră pentru România, în oferta Air France KLM sunt peste 100 de destinaţii din America de Nord, America de Sud, Asia, Africa, dar şi din zona Caraibelor şi a Oceanului Indian care au preţuri speciale. Pe continentul nord - american costurile unui bilet dus-întors încep de la 540 euro pentru Miami, 569 euro Toronto si 584 euro pentru New York, Boston şi Montreal. Pentru cei care visează la plajele însorite
din Brazilia, ofertele încep de la 599 euro de persoană, dus-întors, o reducere de 35 - 40% faţă de preţul normal. Şi pasionaţii de călătorii care vor să descopere Asia au discounturi de până la 50%. Spre exemplu, un bilet tur-retur în Singapore costă de la 599 de euro de persoană. Iar dacă aveţi de gând să ajungeţi în mai multe paradisuriexotice, nu strică să exploraţi şi avantajele pe care le puteţi aveacu un card Flying Blue. Atenţie însă! Ofertele sunt valabile doar dacă vă alegeţi destinaţiile până pe 26 ianuarie, având însă posibilitatea să plecaţi în excursie în următoarele 5 luni.

×
Subiecte în articol: Income cu Adrian Maniutiu vacante
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close