Antena 3 CNN Timp liber Turism Kalivas, cea mai bună tabără pentru juniorul tău

Kalivas, cea mai bună tabără pentru juniorul tău

Kalivas, cea mai bună tabără pentru juniorul tău
29 Dec 2015   •   14:12
Să-l trimiți în tabără este primul pas pe care îl faci pentru ca cel mic să devină independent. Tabăra Kalivas este cel mai bun loc unde copilul tău învață să fie mai responsabil, mai ordonat și să descopere o mulțime de lucruri noi, într-un mod distractiv.

Concursurile și jocurile distractive nu lipsesc în nicio zi din tabăra Kalivas

Kalivas este o tabără recunoscută internațional care se organizează an de an, în liniștitul sat Metamorfosi din Halkidiki. Tabara este bine dotată, iar facilitățile au fost dezvoltate astfel încât să-i mulțumească chiar și pe cei mai mofturoși copii.

Cel mic are ocazia să lege noi prietenii cu alți copii de vârsta lui sau mai mari, aparținând unor noi culturi, să învețe o limbă nouă sau să-și dezvolte cunoștințele generale. Totodată, în cadrul taberei va descoperi o zonă frumoasă cu deschidere la Marea Egee, cu plaje mici și cochete și o mulțime de terenuri de sport. Pentru că este organizată într-o stațiune de litoral, tabăra este recunoscută pentru aerosolii marini excelenți pentru dezvoltarea juniorului care va învăța într-un mediu relaxant, sigur şi curat.

Programe bine stabilite la Kalivas

In tabara Kalivas, juniorul familiei nu are timp să se plictisească. În fiecare zi are un program bine stabilit, învățând lucruri noi despre Grecia, îmbunătățindu-și abilitățile în artă, sport sau limbă, dar și încrederea în forțele proprii.

Programele educative și culturale organizate în tabăra Kalivas au ca scop îmbunătățirea abilităților, dar și dezvoltarea spiritului de echipă. De asemenea, cel mai mic membru al familiei, va fi pus în fața unor situații fără precedent în natură, descoperind-o și învățând cât este de important să trăiești în comuniune cu aceasta.

 

de Mădălina Isar

Tabara Kalivas 

Tarife- de la 350 euro/ persoana, 7 nopti de cazare cu pensiune completa, transport cu autocarul, excursie optionala la Salonic, supraveghere medicala permanenta, lectii de engleza si greaca, cursuri de inot, activitatile si lectiile din program. Gulliver Tours-partener oficial Kalivas, detalii pe www.besttourism.ro , call center 031.226.33.25.

×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close