Antena 3 CNN Timp liber Turism Locuri malteze numai bune de filmat!

Locuri malteze numai bune de filmat!

Locuri malteze numai bune de filmat!
21 Iul 2014   •   16:32
În Malta nu eşti întâmpinat doar de vestigiile impresionante ce datează din perioadele preistorice, de urmele lăsate de Cavalerii Ioaniţi ci şi de zonele naturale cu peisaje mirifice perfecte pentru a servi drept platouri de filmare.

Filmele turnate în Malta

Malta a servit drept platou de filmare pentru câteva scene din celebrul film epic Gladiatorul apărut în anul 2000, regizat de Ridley Scott. Acestă producţie a câştigat Oscarul pentru cel mai bun film, plus multe alte premii, iar imaginile turnate în Malta au făcut înconjurul lumii.

Tot în Malta s-a filmat şi comedia romantică Swept Away (Naufragiaţii) din anul 2002 regizată de Guy Ritchie avându-i în rolurile principale pe celebra Madonna, Adriano Giannini și Bruce Greenwood. Din păcate peisajele perfecte malteze, cu ape albastre cristaline, plaje de culoarea mierii şi stâncile care năvălesc în apă nu au reuşit să ridice acest film pe culmile succesului. Producţia Naufragiaţii a câştigat cinci premii Zmeura de Aur, pentru cel mai slab film, regizor şi actriţă în rol principal.

Celebrul Brad Pitt a jucat în filmul apocaliptic World War Z (Ziua Z-Apocalipsa) regizat de Marc Forster, iar filmările au fost realizate bineînţeles tot în frumoasa Malta. De asemenea, celebra insulă malteză va servi şi anul acesta drept platou de filmare pentru Brad Pitt, de această dată şi pentru Angelina Jolie care au decis să filmeze aici, in luna august, o frumoasă poveste de dragoste celebrând cei 10 ani de când s-au îndrăgostit pe platourile de filmare.

Locaţii de vis pentru un frumos videoclip

Supranumită regina R&B, Cristina Spătar a filmat noul său videoclip al piesei ,,Mai aproape” atât în Malta cât şi în Gozo. Platouri de filmare au devenit atât satul lui Popeye  unde s-a turnat şi celebrul film cu acelaşi nume, Fereastra Albastră din Gozo, plaja Ramla cu nisip roşu care îţi ia ochii, dar şi Valletta.

Madalina Isar

Sejur Malta 

Hotel Excelsior 5* - de la 599 euro/pers, transport cu avionul, transferuri, 7 nopți cazare cu demipensiune, asistenta turistica, ofertă aniversară Malta Travel– 15 ani (www.malta.ro ), 021/318.59.92

×
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close