Antena 3 CNN Timp liber Turism Lux și relaxare la Club Hotel Sera

Lux și relaxare la Club Hotel Sera

Lux și relaxare la Club Hotel Sera
27 Feb 2017   •   16:09
Transformă un simplu sejur la mare într-o vacanță de 5 stele la Club Hotel Sera din Antalya. Hotelul de lux funcționează încă din anul 1986 și a fost renovat aproape în totalitate în anul 2007 după modelul vechilor palate otomane.

Club Hotel Sera a fost premiat 3 ani la rând la categoria ”Best Luxury Hotel”, iar în 2013 a câștigat titlul de ”World Luxury Spa Awards Country Winners” datorită imensului centru SPA care dispune de băi tradiționale, camere de masaj, saună și salon de înfrumusețare.

Paradis pentru fiecare membru al familiei

Pentru că este un hotel gândit special pentru cei care doresc să descopere lumea opulentă a sultanilor, Club Hotel Sera își întâmpină vizitatorii cu numeroase oportunități de petrecere a timpului liber. Pe timpul zilei, te poți bucura de soare pe plaja întinsă în jurul golfului de smarald, sau la cele 4 piscine (una cu apă de mare, alta cu tobogane, plus una interioară), ori în grădinile împrejmuite de palmieri. Seara, distracția este garantată în club unde au loc party-uri tematice, sau în unul dintre cele 8 baruri pe care le găzduiește hotelul.

Club Hotel Sera 5* se află pe plaja Lara din Antalya

Tot în zona de entertainment se află terenuri de sport, o sală de fitness, o arie cu magazine, un club cu programe de animație și dansuri tradiționale, dar și 5 restaurante, dintre care 3 a la carte.

Dacă călătorești aici alături de cei mici, în Club Hotel Sera nu vor avea timp să se plictisească datorită numeroaselor atracții dedicate în totalitate copiilor. În Mini-Club, copiii învață să picteze, dansează, cântă sau participă la diverse evenimente culturale alături de animatorii resortului.

 

De Mădălina Isar

 Super Ofertă de vacanță - Club Hotel Sera 5* Lara

*Club Standard Room – tarife de la 563 euro/persoană.

*Elegance Standard Room – tarife de la 575 euro/persoană.

*Elegance Family Room – tarife de la 711 euro/persoană.

Servicii incluse: 7 nopți de cazare cu ultra all inclusive, transport avion, transfer aeroport-hotel-aeroport, asistență turistică. Early Booking de până la 55%! Detalii pe www.holidayoffice.ro, telefon 021.527.50.50, sau la [email protected].

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close