Antena 3 CNN Timp liber Turism Mallorca, destinația iubitorilor de distracție!

Mallorca, destinația iubitorilor de distracție!

Mallorca, destinația iubitorilor de distracție!
10 Apr 2017   •   15:27

 Când spui Mallorca, inevitabil gândul îți zboară la celebra petrecere Full Moon Party, ce are loc în fiecare an pe plaja vibrantei stațiuni Magaluf. De aici, distracția continuă în Palma de Mallorca sau chiar spre zone ceva mai pitorești precum El Arenal sau Santa Ponsa, stațiunea preferată a irlandezilor și scoțienilor.

Tinerii europeni cu sete de distracție și aventură găsesc în Mallorca cele mai populare locuri de distracție unde petrecerile pe plajă sub clar de lună sunt la mare căutare, urmate de festivaluri tradiționale și carnavaluri ce deschid sezonul estival încă de la începutul lunii mai. Cluburile presărate pe malul Mediteranei se întrec la număr de turiști cu magnificele catedrale din capitala Palma de Mallorca, precum La Seu, Mănăstirea Lluc sau Biserica Santa Creu.

Magaluf – stațiunea cu atmosferă vibrantă

Magaluf este preferată îndeosebi de turiștii englezi datorită barurilor numeroase, dar și pentru că aici are loc în fiecare an Full Moon Party, o petrecere inspirată după cea tradițională thailandeză care are loc odată cu prima lună plină din luna iunie, ce deschide sezonul de vară. În timpul acestui festival cu specific, au loc dansuri tradiționale pe plajă cu muzică întreținută de DJ renumiți de trance, house și techno, jonglerii cu foc și numeroase surprize. Magaluf este una dintre cele mai mari stațiuni din Mallorca, și se află la numai 19 km distanță de capitală.

El Arenal – locul preferat al românilor

Mult mai modernă și mai aglomerată decât Magaluf, este spectaculoasa stațiune El Arenal, vizitată de un număr record de turiști români, spanioli, italieni, germani și polonezi. Străzile strâmte cu case albe și balcoane din lemn decorate cu flori de hârtie, păstrează arhitectura tipică insulelor Baleare. În centrul stațiunii găsești baruri, discoteci, magazine de suveniruri și numeroase tarabe cu obiecte tradiționale spaniole, și tot aici vei putea încerca cea mai bună paella cu fructe de mare din Mallorca. El Arenal este vestită pentru plaja sa lungă cu nisip fin alb, unde pasionații de surf, windsurfing și paragliding se întâlnesc în fiecare zi.

 

De Mădălina Isar

Oferte de Vacanta Mallorca

Hotel Delfin Siesta Mar 4* - tarife de la 593,50 euro/persoana, 7 nopti de cazare cu demipensiune, transport avion, transfer aeroport-hotel-aeroport, asistenta turistica. *Plecare din Timisoara. Detalii pe www.christiantour.ro, sau la telefon 021.270.00.99. 

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close