Antena 3 CNN Timp liber Turism Mallorca – un tărâm al contrastelor frumoase

Mallorca – un tărâm al contrastelor frumoase

Mallorca – un tărâm al contrastelor frumoase
28 Mar 2017   •   16:16
Fie că ești pasionat de scufundări, iubești drumețiile sau plimbările romantice în orașe istorice, Mallorca este întotdeauna o bună alegere dacă visezi la o vacanță activă. Cea mai mare insulă spaniolă este mai mult decât pare la prima vedere – vreme plăcută, multe plaje frumoase, golfuri ascunse și peisaje uimitoare.
 
Palma de Mallorca – capitala impresionantă

Dacă ai inclus Mallorca pe lista cu locuri de văzut în această vară nu trebuie să ratezi cosmopolita capitală Palma de Mallorca, dominată de impozanta catedrală gotică – La Seu. Edificiul din calcar aurit cu coloane interioare realizate de marele arhitect Antoni Gaudi, este simbolul insulei, dar și cea mai vizitată dintre atracții. De aici te poți opri în muzeele de artă aflate în centrul istoric sau la o cafenea boemă aproape de port.

Peisajele desprinse parcă dintr-o imagine nelumească te surprind prin Munții Stâncoși, cu dealurile luxuriant împădurite ce coboară abrupt până la malul mării. De-a lungul liniei de coastă vei putea surprinde imagini pitorești, zone stâncoase cu priveliști senzaționale, golfuri cu ape azurii și plaje cu nisip fin, auriu.

Locuri de poveste pe care trebuie să le descoperi

Mallorca are de oferit pe lângă peisajele luxuriante, liniște și relaxare, dar și locuri numai bune de explorat pe îndelete.

Vizitatorii sunt încântați de orașele istorice și de satele idilice, pline de farmec, bogate în biserici medievale, castele vechi și muzee de artă. Descoperă satul medieval fortificat Alcudia, mergi într-o plimbare plină de inspirație până la mănăstirea ridicată în secolul XV și continuă ziua cu momente de calm și liniște în fermecătoarea stațiune balneară Puerto Portals.

Dacă tânjești la relaxare într-un cadru de poveste bifează liniștitul sat de munte Valldemossa, unde poți vizita mănăstirea în care a locuit timp de un an, marele Frédéric Chopin alături de scriitoarea George Sand.

 

Sejur Mallorca

Hotel Palma Mazas 2* - tarife de la 527 euro/persoana, 7 nopti de cazare cu mic dejun, transport avion, transfer aeroport-hotel-aeroport, asistenta turistica. Pana la 31 martie rezervarea se face cu doar 10% avans! Detalii pe www.christiantour.ro, sau la telefon 021.270.00.99. 

×
Parteneri
Cod Galben de vijelii, ploi torențiale și grindină. 17 județe vizate
x close