Antena 3 CNN Timp liber Turism Napoli, una dintre minunile Italiei

Napoli, una dintre minunile Italiei

Napoli, una dintre minunile Italiei
28 Oct 2014   •   13:58
Orasul italian Napoli este una dintre destinatiile favorite ale turistilor europeni dornici  sa viziteze atractiile artistice cu o adevarata importanta istorica si sa descopere locurile traditionale ale Italiei.

Toate drumurile duc la Roma


O excursie in Italia este incompleta fara vizitarea Romei, supranumita si “Cetatea Eterna”, una dintre cele mai fascinante capitale ale lumii, care se mandreste cu bogatii artistice, istorice si arhitecturale.

Descopera grandiosul Colosseum, Capitoliul, cea mai mica dintre cele sapte coline pe care a fost construita Roma, Panteonul, Columna lui Traian, Via dei Fori Imperiali si Basilica San Pietro, cea mai mare biserica din lume, putand adaposti peste 60.000 de oameni. La final, arunca si o moneda in Fontana di Trevi, ca sa te asiguri ca te mai intorci si alta data la Roma.

Exploreaza Italia artistica prin cei opt kilometri ai Muzeelor Vaticanului, care gazduiesc incaperi intregi pictate de genialul Michelangelo, cu apogeul atins pe tavanul Capelei Sixtine, faurita in anul 1473.

Frumusetile naturale ale Italiei

Comuna Sorrento din provincia Napoli iti poarta pasii spre Insula Capri, unde vei descoperi Grotta Azzurra, pentru ca apoi, din orasul Anacapri, sa pornesti cu telescaunul pe Muntele Solaro, pentru a admira insula din cel mai inalt punct al sau. La coborare vei face o oprire la Villa San Michele, renumita pentru gradinile impodobite cu opere de arta antice, de unde vei avea de asemenea o priveliste impresionanta asupra golfului.

Coasta Amalfi, considerata a fi cea mai frumoasa zona de coasta a Italiei, iti va dezvalui sate idilice ce-si poarta localnicii pe carari spre mare, cu stanci abrupte si pante muntoase impadurite.

Traseul continua cu vizitarea orasului antic Pompeii, distrus de eruptia vulcanului Vezuviu in anul `79, dar care este fascinant si in zilele noastre, cand poti explora cateva dintre cele mai importante monumente ridicate de catre imparatii romani, Baile Romane, Forumul si vilele. Chiar si tu vei avea ocazia sa urci pana la inaltimea de 3000 metri a Muntelui Vezuviu si sa pasesti pe craterul vulcanului.

 

Geanina Ichim

 

Senior Voyage Napoli 

Tarife: de la 780 euro/ 2 persoane, 7 nopti de cazare cu demipensiune la hoteluri de 4*, transport cu avionul, transferuri, asistenta turistica. Detalii pe www.gullivertours.ro , 021/794.75.07

 

×
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close