Antena 3 CNN Timp liber Turism Nopti albe pe Nisipurile de aur

Nopti albe pe Nisipurile de aur

Nopti albe pe Nisipurile de aur
10 Iun 2014   •   15:58

Nu stiu cum sunt alti oameni dar eu cand ma gandesc la Nisipurile de Aur ale Bulgariei mi se umezesc ochii si raman fara grai cand stiu cata stralucire si frumusete este acolo.

Bulgarii se pricep sa isi ,,vanda” superba lor statiune si nu este de mirare ca in ultima perioada tot mai multi romani uita de propriile nisipuri aurite ale Romaniei, si aleg Bulgaria, pentru vacanta de vara.

Plaje incapatoare cu ,,nisip de aur”

Plajele statiunii Nisipurile de Aur sunt intinse si incapatoare, masurand aproximativ 4 kilometri lungime, iar apele Marii Negre sunt curate si linistite, ideale pentru scufundari sau pentru familiile cu copii.

Insa statiunea nu este faimoasa doar pentru curatenia si nisipul auriu care o caracterizeaza ci si pentru faptul ca aici se dau party-uri incendiare noapte de noapte cat e vacanta de lunga, direct pe plaja. Cluburile, restaurantele si tavernele care fac inconjurul statiunii sunt neincapatoare pentru tinerii care noaptea nu au somn, indragostiti de muzica internationala, dar si de frumoasele  cantarete din Bulgaria.

Zone istorice  pe domeniul Balcic

Daca iti place sa ,,cotrobai” dupa zonele incarcate de istorie pline de frumusete, te invitam sa descoperi Castelul din Balcic, care este o fosta resedinta a Reginei Maria, ce detine o minunata Gradina Botanica. Castelul mai este numit si ,, Cuibul Singuratic”, fiind construit intr-un stil inedit, o combinatie intre arhitectura mediteraneeana, genul bulgaresc si stilul maur, cu pereti albi si acoperis tuguiat din tigla rosie, pozitionat aproape de faleza marii.

Aici te vor impresiona Ghereta Santinelei, Gradina lui Allah cu o frumoasa Fantana de Argint, Templul Apei, Capela Stella Maris, Gradina Ghetsimani, unde te poti relaxa la o scurta plimbare in timp ce admiri minunatul domeniu pe care este pozitionata, „Puntea suspinelor“, Grădina „Labirint“ plus multe Vile inedite si alte atractii incantatoare.

Madalina Isar

Sejur Nisipurile de Aur Bulgaria  

Hotel Perunika 3*- de la 14 euro/persoana/noapte, cazare cu mic dejun sau 24 euro/persoana/noapte cazare cu all inclusive, transport individual, asistenta turistica. Detalii pe www.europatravel.ro  , call center  021-9407.

×
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close