Antena 3 CNN Timp liber Turism Nopți turcești și atmosferă vibrantă la Club Hotel Sera

Nopți turcești și atmosferă vibrantă la Club Hotel Sera

Nopți turcești și atmosferă vibrantă la Club Hotel Sera
08 Feb 2017   •   16:27
Turcii sunt recunoscuți pentru ospitalitate și petrecerile tradiționale cu belly-dancing, narghilea, muzică orientală și cafea la nisip, pe care le organizează. Dacă iubești tradițiile turcești și vrei să participi la un party autentic cu preparate locale și muzică bună, alege un sejur la Club Hotel Sera.

Hotelul care reflectă opulența vechilor palatelor otomane

Club Hotel Sera de 5 stele se află la doi pași de plaja Lara și la câteva minute distanță de orașul Antalya. Deschis oficial în anul 1986 și renovat aproape în întregime în 2007, a primit 3 ani la rând distincția de ”Best Luxury Hotel”. Tot în 2013 a luat locul 1 la categoria ”World Luxury Spa Awards Country Winners”, grație imensului centru SPA pe care-l găzduiește.

Elegantul și somptuosul resort se întinde pe o suprafață uriașă de 40.000 de metri pătrați. Cuprinde zeci de zone de distracție, relaxare și mai multe spații de cazare dispuse în 3 corpuri centrale: Club Building (5 etaje), Elegance Building (13 etaje) și Park Sera Building (cu două cladări interconenctate de 4 și 7 etaje). 

Datorită facilităților și a serviciilor oferite tot mai mulți vizitatori aleg să-și petreacă vacanțele în cadrul resortului Sera unde au parte de momente de vacanță de neuitat și distracții fără măsură. În fiecare seară de la începutul sezonului de vară și până toamna târziu, aici au loc party-uri cu dansuri și muzică orientală care îți fac poftă de bucatele locale și de băuturile spumoase.

Dacă vrei să te relaxezi mergi în centrul SPA și la hammam!

Muzica ritmată se aude din cele 8 baruri împrăștiate pe toată suprafața hotelului, la piscine și pe plajele artificiale cu nisip fin.  Dacă vrei să savurezi un cocktail exotic sau să încerci preparate cu specific italian, chinezesc ori mexican poți lua masa în unul dintre cele 5 restaurante dintre care 3 sunt a la carte.

Distracția este garantată nu doar pentru tineri, dar și pentru familiile cu copii. Dacă ziua cei mici se pot aventura la piscina cu tobogane, la locul de joacă sau pe plajă, seara au loc piese de teatru, distracții cu animatori, concerte și jocuri interactive la Mini-Club.

 

De Mădălina Isar

 Super Ofertă de vacanță - Club Hotel Sera 5* Lara

*Club Standard Room – tarife de la 563 euro/persoană.

*Elegance Standard Room – tarife de la 575 euro/persoană.

*Elegance Family Room – tarife de la 711 euro/persoană.

Servicii incluse: 7 nopți de cazare cu ultra all inclusive, transport avion, transfer aeroport-hotel-aeroport, asistență turistică. Early Booking de până la 55%! Detalii pe www.holidayoffice.ro, telefon 021.527.50.50, sau la [email protected].

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close