Antena 3 CNN Timp liber Turism (P) Peste 57% dintre tineri petrec vacanțele în alte țări! Ce destinații preferă?

(P) Peste 57% dintre tineri petrec vacanțele în alte țări! Ce destinații preferă?

(P) Peste 57% dintre tineri petrec vacanțele în alte țări! Ce destinații preferă?
12 Ian 2017   •   10:46

Din ce in ce mai multi tineri din Romania aleg sa petreaca vacantele in alte tari care au o clima mai calda decat a noastra, astfel ca incepand cu primele zile din noul an, ei cauta cele mai bune oferte pentru a nu rata cele mai avantajoase preturi!

Solicitarile inregistrate pentru sejururile in destinatiile mai calduroase, precum Cipru de Nord, Thailanda sau Maldive arata ca peste 57% dintre tinerii romani prefera sa petreaca vacanta intr-o locatie din strainatate, conform catorva agentii de turism din Romania! Aceste trei destinatii sunt in topul preferintelor celor cu varste cuprinse intre 25 si 35 de ani, insa la fel de populare in randul lor sunt si Mexic, Cuba sau Republica Dominicana.

Care sunt destinatiile preferate de catre tineri?

Daca la inceputul anotimpului rece, tinerii se multumesc cu o escapada de o zi sau doua pe Valea Prahovei, in restul vacantei de iarna si pana in luna aprilie acestia isi doresc cu totul altceva, si tocmai din acest motiv opteaza pentru destinatii care promit distractie si voie buna!

  • Primul si cel mai solicitat este circuitul pentru Cipru de Nord. In ultimii ani, aceasta locatie a devenit din ce in ce mai cunoscuta in randul pasionatilor de calatorii, intrucat reprezinta un amalgam de splendoare si de istorie, situat intr-un colt islamic din Europa.

Tinerii care vor opta pentru un smart voyage in Cipru de Nord vor fi incantati de calitatea superioara a serviciilor hoteliere. In plus, se vor bucura de o clima calda, cat si de peisaje incredibile, care le vor ramane intiparite in minte. Plajele cu nisip, palmierii, apa de o nuanta spectaculoasa de turquoise vor contribui la crearea unei atmosfere de poveste, perfecta pentru a petrece un sejur relaxant intr-o locatie unde soarele straluceste cu putere 300 de zile pe an!

 

  • Cea de-a doua destinatie preferata de tineri este Thailanda, tara din Asia de Sud-Est renumita pentru serviciile si suvenirurile foarte ieftine. Conform agentiilor de turism, se pare ca majoritatea celor ce solicita oferte pentru aceasta tara aleg un sejur in Pattaya sau Hua Hin, intrucat aici pot fi vizitate temple si muzee care redau o parte semnificativa a istoriei locului. Thailanda este locatia ideala pentru cei care isi doresc sa descopere o alta cultura, dar si a celor ce isi doresc sa aiba parte de cele mai frumoase si mai distractive momente din viata! Alaturi de prieteni, tinerii se inscriu in grupuri numeroase cu scopul de a petrece o vacanta inedita in locul atat de celebru pentru viata de noapte intensa.

  • Tot in topul preferintelor tinerilor romani se afla si Maldive, o destinatie care poate fi la fel de bine confundata cu Paradisul! O tara islamica, formata din 99% apa si 1% pamant, Maldive este una dintre cele mai potrivite destinatii pentru cei care se afla in cautarea distractiei. Aici, iubitorii de senzatii unice pot experimenta foarte multe activitati, cum ar fi scuba-diving sau snorkeling, dar si kitesurfing, windsurfing, wakeboarding, parasailing si multe altele. Nu este de mirare ca Maldive se afla in top 3 in sezonul rece, intrucat promite cele mai frumoase amintiri intr-un decor deosebit!

 

De ce aleg tinerii romani aceste destinatii?

Multi tineri din Romania sunt interesati sa investeasca in experiente si mai putin in lucruri, de aceea prefera sa isi achitioneze, de exemplu, un pachet Smart Voyage in Cipru de Nord.

Dorindu-si sa experimenteze cat mai multe senzatii unice, ei profita de ofertele agentiilor de turism pentru a isi achizitiona cele mai avantajoase pachete de vacanta! Tinerii isi doresc sa se distreze impreuna cu prietenii lor, sa guste din preparate traditionale specifice locurilor alese si sa se poata relaxa intr-una dintre tarile cu clima calda. Peisajele inedite, istoria si cultura diferita de a noastra, bucataria specifica locului, cat si dorinta de a incerca lucruri noi, ii determina pe majoritatea tinerilor romani sa investeasca intr-un circuit pentru Cipru de Nord!

×
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close