Antena 3 CNN Timp liber Turism Plaje de văzut cu cei mici, în Zakynthos

Plaje de văzut cu cei mici, în Zakynthos

Plaje de văzut cu cei mici, în Zakynthos
23 Iun 2016   •   16:29
Peșteri fantastice și golfuri cu ape turcoaz, sate pitorești peste care timpul a uitat să treacă, stațiuni pline de viață, cosmopolite și o gastronomie unică... Nici nu este de mirare de ce insula Zakynthos atrage ca un magnet turiștii din toate colțurile Europei.

Binecuvântată cu unele dintre cele mai bune plaje, printre care și Navagio care se află în top 10 cele mai frumoase fâșii de nisip din lume, insula Zakynthos este ideală pentru un sejur în familie, alături de cei mici care vor găsi aici o mulțime de locuri unde se vor distra pe cinste. Sunt o mulțime de plaje unde te poți relaxa alături de pitici, multe dotate cu facilități și cu distincția de Steag Albastru, dar și zone sălbatice, casa a sute de țestoase Caretta Caretta, unde liniștea este mai presus decât orice.

Plaja Gerakas, paradis al țestoaselor

Nu ai mai fost niciodată pe insula Zakynthos? Atunci vino să descoperi unul dintre cele mai frumoase locuri din Grecia, o insulă bogată în peisaje naturale, monumente istorice și nenumărate posibilități de petrecere a timpului liber. Pentru momente de neuitat aici, mergi neapărat la plaja Gerakas, aflată la circa 18 km distanță de Zante, capitala insulei. Zona face parte din Parcul Național Marin, fiind arie protejată alături de alte zone, datorită faptului că aici se strâng țestoasele Caretta Caretta pentru a-și depune ouăle. Plaja este compusă din nisip fin, alb, iar întrarea în mare se face lin, aspect foarte important dacă mergi aici cu cei mici.

Dafni, o fâșie de nisip sălbatică

Umbrită de palmieri, pini pitici și vegetație luxuriantă, Dafni este plaja perfectă dacă ești în căutare de relaxare, departe de agitația stațiunilor cosmopolite. Plaja se află în Vassilikos, în partea de sud a insulei Zakynthos și face de asemenea, parte din Parcul Național Marin. Sporturile acvatice sunt interzise, deoarece și aici se strâng țestoasele. Poți în schimb să înoți alături de Caretta Caretta, să le fotografiezi, sau să le admiri în tihnă.

 

De Mădălina Isar

Sejur Zakynthos 

Hotel Majestic 4*- de la 299 euro/persoana, 7 nopti de cazare cu all inclusive, transport cu avionul, transferuri, asistenta turistica. Detalii pe www.christiantour.ro, sau la telefon 021.270.00.99.

×
Parteneri
Creștere progresivă a contribuţiei la pensii. Milioane de români vizați
x close