Antena 3 CNN Timp liber Turism Plaje ,,in culori moderne” in fermecatoarea insula Santorini

Plaje ,,in culori moderne” in fermecatoarea insula Santorini

Plaje ,,in culori moderne” in fermecatoarea insula Santorini
02 Iul 2014   •   12:57

Santorini are un renume pentru plajele sale spectaculoase, in culori magice, de alb, gri, auriu, roz, fiind printre cele mai frumoase din Marea Mediterana, in timp ce plajele cu nisip negru sunt preferatele turistilor.

Cele mai populare plaje din Santorini

In partea de sud si de est a insulei se gasesc cateva dintre cele mai cautate plaje, care sunt bogate nu doar in peisaje incredibile, ci si in oferte de distractie si sporturi acvatice.

Perivolos, Perissa si Agios Georgios abunda in hoteluri, taverne, cafenele, baruri de plaja si restaurante. Red Beach, langa Akrotiri, este cea mai cunoscuta datorita culorii sale unice si atrage destul de multi turisti, in timp ce White Beach este mai putin aglomerata.

Plaja Kamari, cu nisip negru, este destul de bine dezvoltata, cu localuri variate, pentru toate gusturile, iar Monolithos, desi mai putin dezvoltata, fiind foarte potrivita pentru familii, pentru ca aici apele nu sunt adanci.

Plaje de o frumusete salbatica

In partea de nord a insulei Santorini vei gasi cateva plaje mai ascunse de vazul tuturor, dar care, odata descoperite, iti ofera peisaje surprinzatoare si o atmosfera intima si relaxanta.

Pitoreasca plaja Ammoudi are cateva cafenele si restaurante fermecatoare, iar de aici poti explora mai departe, spre plaja Armeni, de unde ai o vedere magnifica asupra insulei Thirassia.

Daca esti in cautare de mai multa liniste si izolare, alege plaja Baxedes sau Paradisos, cu nisip negru, Katharos, Pori, ideala pentru familii, sau Kolumbo, cu nisip negru-gri, unde se gaseste si cel mai mare crater subacvatic activ din Santorini.

Insulele grecesti sunt renumite in toata lumea pentru peisajele uimitoare oferite deopotriva de marea de un turcoaz uimitor si muntii inalti, acoperiti cu o vegetatie luxurianta.

Geanina Ichim

Sejur Santorini Grecia 

Hotel Blue Sea 3*- de la 325 euro/persoana, 7 nopti de cazare cu mic dejun, transport cu avionul, transferuri, asistenta turistica. Detalii pe www.besttourism.ro , call center 031/2263325

×
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close