Antena 3 CNN Timp liber Turism Răsfăț la superlativ în unul dintre cele mai luxoase hoteluri din Antalya

Răsfăț la superlativ în unul dintre cele mai luxoase hoteluri din Antalya

Răsfăț la superlativ în unul dintre cele mai luxoase hoteluri din Antalya
28 Feb 2017   •   12:39
 Cu mai bine de 30 de ani în urmă, o familie din Turcia deschidea oficial unul dintre cele mai exuberante resorturi din Antalya. Club Hotel Sera a fost construit în anul 1986 pe coasta Mediteranei, aproape de plaja Lara și la numai câteva minute distanță de aeroport.

Descoperă hotelul din 1001 de nopți


Succesul resortului turcesc nu a întârziat să apară, Club Hotel Sera reușind să găzduiască un număr record de turiști veniți din toate colțurile lumii, datorită unei premise care spune că luxul poate fi accesibil tuturor. În anul 2007, Club Hotel Sera 5* a fost renovat complet după modelul vechilor palate otomane pentru a le induce oaspeților plăcuta impresie că se află pe un tărâm de poveste.

La scurt timp după renovare, Club Hotel Sera a devenit unul dintre cele mai luxoase hoteluri din Turcia. În 2012, 2013 și 2014 a ocupa locul 1 la categoria ”Best Luxury Hotel”, și tot în 2013 a câștigat premiul ”World Luxury Spa Awards Country Winners”, datorită imensului centru SPA dezvoltat în stil tradițional turcesc, cu hammam, saună, sală de fitness, salon de înfrumusețare și sală de tratamente.

Hotelul cu plaja privată la Mediterană

Din cele peste 500 de camere, apartamente și suite luxoase, aproximativ 80% dintre ele îți oferă priveliști spectaculoase spre apele cristaline ale Mediteranei sau spre Munții Taurus. Iar restul dintre ele au vederi spre grădinile luxuriante ale resortului.

Întins pe o suprafață de 40.000 de metri pătrați, la Club Hotel Sera te poți bucura de numeroase facilități într-o vacanță de lux la prețuri accesibile. Mai mult decât atât ... hotelul îți oferă acces la un golf cu plajă privată la Mediterană.

Răsfățul este asigurat și la piscinele resortului. Trei dintre ele sunt piscine exterioare (una cu apă de mare, alta cu tobogane). Tot aici vei găsi și o piscină interioară ideală pentru nopțile de vară răcoroase.

 

De Mădălina Isar

 Super Ofertă de vacanță - Club Hotel Sera 5* Lara

*Club Standard Room – tarife de la 563 euro/persoană.

*Elegance Standard Room – tarife de la 575 euro/persoană.

*Elegance Family Room – tarife de la 711 euro/persoană.

Servicii incluse: 7 nopți de cazare cu ultra all inclusive, transport avion, transfer aeroport-hotel-aeroport, asistență turistică. Early Booking de până la 55%! Detalii pe www.holidayoffice.ro, telefon 021.527.50.50, sau la [email protected].

×
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close