Antena 3 CNN Timp liber Turism Revelion de vis in vestul Europei

Revelion de vis in vestul Europei

Revelion de vis in vestul Europei
03 Noi 2014   •   14:43

 

Pregateste-te pentru o calatorie minunata organizata cu ocazia Revelionului, in cele mai importante locuri din vestul Europei, Olanda, Belgia si Luxemburg, in care sa experimentezi modul in care petrec acesti localnici sarbatorile si sa descoperi obiectivele turistice in fiecare dintre orasele pe care le vizitezi.


Minunile din Belgia si Luxemburg


In prima parte a acestei minunate calatorii vei avea ocazia sa petreci putin timp in Bruxelles, capitala Belgiei, pentru a lua parte la un tur panoramic cu un ghid al orasului, care iti va impartasi din secretele locale. Admira cladirea Parlamentului, Palatul de Justitie, Palatul Regal, Manneken Pis, unul dintre simbolurile orasului, statuia copilului care isi face nevoile, si Grand Place, considerata a fi una dintre cele mai frumoase piete publice din Europa.

De asemenea, in Belgia vei putea participa la o excursie si la Bruges, orasul din regiunea Flandra, unde vei putea admira frumoasele catedrala si biserici precum si cladirile medievale adapostite de stradutele inguste. In plus, pentru o noua experienta inedita, opteaza pentru o croaziera pe canale, ca sa poti vizualiza si mai bine frumusetea orasului.

In Luxemburg, unde iti poti petrece optionl o zi, vei face un tur al orasului cu un ghid local care iti va descoperi cele mai importante atractii turistice, Catedrala Notre Dame, construita in stil baroc, Marele Palat si Place D’Armes, o piata din centrul vechi al orasului populara printre localnici si turisti.

Exploreaza excentricul Amsterdam

In ultima zi a calatoriei vei vizita capitala Olandei, Amsterdam, unde vei descoperi cele mai importante elemente care o caracterizeaza, de la numeroasele canale si poduri pana la cladirile istorice de-a lungul raului Amstel.

Admira Muzeul Van Gogh, un muzeu al post-impresionismului, care gazduieste cateva dintre cele mai importante opere ale pictorului, peste 200 de picturi si 1000 de desene, Rijksmuseum, un muzeu national dedicat artelor, istoriei si tehnicii care contine nu doar picturi ale celor mai mari artisti olandezi, ci si o colectie de arta asiatica, si Palatul Regal si piata Dam, care in secolul al XVII-lea era cea mai mare cladire din Europa.

 

Geanina Ichim

Circuit Revelion Bruxelles- Amsterdam 

Tarife: de la 465 euro/persoana, 5 nopti de cazare cu mic dejun la hotel de 4*, transport cu avionul, transferuri, ghid, tur de oras- Bruxelles si Amsterdam. Detalii pe www.besttourism.ro , call center 031/2263325

×
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close