Românii au liber la taxele de aeroport în Grecia

23 Iul 2013   •   09:07
Românii au liber la taxele de aeroport în Grecia

Grecia traversează cel mai bun sezon turistic din ultimii cinci ani, iar tendința de creștere a prețurilor la vacanțele estivale din bătrâna Elada este evidentă. Unii dintre cei mai mari turoperatori din România au prevăzut ”bumul turistic elen” și au luat un număr mare de camere în garanție încă din a două parte a anului trecut. Acum, ei își permit să ofere turiștilor oferte imbatabile.

În luna iulie a anului 2013, agenția Mareea a atins cifra de 100.000 de turiști care și-au petrecut vacanțele în Grecia prin intermediul său. „După 15 ani de activitate simțim nevoia să venim în întâmpinarea celor care an de an ne-au acordat încrederea lor în mod constant“ ne-a declarat Marius Usturoiu, manager general Mareea. „Știm că e un an greu pentru români și că în Grecia sunt acum prețuri ridicate la serviciile turistice. Dar contractele realizate încă de anul trecut ne permit să venim cu un produs mai ieftin, care să ajute turistul român să ajungă mai ușor cu una dintre cursele charter cu avionul în Creta, Rhodos, Kos și Corfu. Oferta noastră se adresează atât cumpărătorilor direcți, cât și celor care cumpără de la cele peste 1.000 de agenții revânzatoare care colaborează cu Mareea în toate orașele importante din România.“

Prin ofertele speciale de la Mareea, turiști pot beneficia de taxe de aeroport gratuite și reduceri de până la 280 euro pe cameră la charterele pe Grecia.

Agenția este specializată atât pe destinații externe, cât și pe destinații interne. Din prima categorie menționam destinații precum: Grecia, Spania, Croația, Bulgaria, Ungaria, Italia, Austria, în care operează curse charter cu avionul și autocarul, pe toată perioada sezonului de vară. Mareea deține și prima poziție pe vacanțele interne, fiind principalul touroperator pentru litoralul românesc.

Anul trecut au beneficiat de serviciile sale aproximativ 100.000 de turiști. Totodată Mareea anunță că în 2013 nu mai puțin de 140000 de turiști vor apela la serviciile companiei pentru a-și petrece vacanța pe litoralul românesc. Ceea ce înseamnă o creștere de 40% pe acest segment de piață.
 

Parteneri
x close