Antena 3 CNN Timp liber Turism Statiuni linistite versus statiuni populare in Costa Brava!

Statiuni linistite versus statiuni populare in Costa Brava!

Statiuni linistite versus statiuni populare in Costa Brava!
04 Iul 2014   •   19:57
Costa Brava este o destinatie cu renume in intreaga lume, datorita locurilor exotice si elegante, cu plajele diferite si unice care te vor incanta.

Petreceri distractive sau liniste si armonie?

Indiferent ca esti in cautarea distractiilor, a petrecerilor cu tematica, sau daca iubesti linistea si lenevitul la soare in Costa Brava vei gasi o multime de statiuni care iti vor implini cerintele.

Din hotel vei pasi direct pe plaja, talpile iti vor fi gadilate de nisipul fin auriu, alb sau gri, indiferent in ce zona vei fi cazat. Apele albastre si valurile spumoase asemeni unei sampanii de buna calitate iti vor racori simturile si iti vor incanta auzul.

Cea mai populara statiune din Costa Brava este Lloret de Mar, datorita vietii de noapte pronuntata si a distractiilor numeroase: precum petrecerile pe plaja sau in cluburile luxoase. Statiunea detine o plaja destul de mare cu nisip alb extra fin si ape foarte curate.

De asemenea, Tossa de Mar este o statiune faimoasa in randul familiilor cu copii mici datorita linistii, a apelor relativ mici si a curateniei. In aceasta statiune familiile si cei in cautare de relaxare se pot odihni pe cele trei plaje cu nisip alb-auriu: La Mar Menuda, Platja Gran si El Codolar.

Traditii si liniste


Turistii care sunt in cautare de liniste si traditii vor gasi in Costa Brava un satuc de pescari deosebit si autentic. In Blanes, arhitectura caselor si obiceiurile locurilor inca se mentin ca acum multi ani, cand aici nu existau cluburi si restaurante, ci mai degraba traditii si porturi mici unde pescarii isi intindeau marfurile care constau in peste si fructe de mare.

Madalina Isar

Sejur Costa Brava Spania 

Hotel Hotenco Luna Club 4*- de la 345 euro/persoana, 7 nopti de cazare cu pensiune completa, transport cu avionul, transferuri, asistenta turistica. Detalii pe www.besttourism.ro , call center 031/2263325

 

×
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close