Antena 3 CNN Timp liber Turism Trei locuri de poveste pe care trebuie să le vizitezi la vară!

Trei locuri de poveste pe care trebuie să le vizitezi la vară!

Trei locuri de poveste pe care trebuie să le vizitezi la vară!
30 Dec 2015   •   13:39
Una dintre cele mai populare destinații de vacanță din Europa, este fără dar și poate, Zakynthos. O insulă fermecătoare care se laudă cu plaje impecabile, sate de pescari în care localnicii trăiesc după străvechile obiceiuri moștenite și stațiuni ticsite de cluburi și baruri.

Plaja și Epava Navagio sunt cu siguranță simbolurile insulei, însă nu sunt singurele bijuterii ale locului care așteaptă în tihnă pentru a fi descoperite de pasionații de călătorii. Iată care sunt cele trei locuri incredibile pe care trebuie neapărat să le vezi, dacă ajungi la vară în Zakynthos.

Laganas- Ibiza Greciei

Nenumăratele cluburi, baruri și restaurante i-au dat supranumele stațiunii de Ibiza Greciei! Laganas se află pe bucketlist-urile tuturor tinerilor care vor să petreacă nopți albe pe tărâmurile grecești. De cum ai pășit în stațiune vei fi întâmpinat de localurile care flanchează bulevardele principale și se întind până pe plajele cu nisip gri. Chiar dacă este cea mai vibrantă stațiune din Zakynthos, nu duce lipsă nici de familiile cu copii, mai ales că frumosul golfuleț este casa a sute de țestoase din specia Caretta Caretta, alături de care cei mici sunt absolut încântați să înoate.

Capul Keri, locul de unde poți admira raiul

Chiar dacă nu este cel mai renumit punct de belvedere din Zakynthos (cea mai faimoasă zonă este cea de pe dealul plajei Navagio), Capul Keri îți oferă priveliști unice. Dealul renumit pentru steagul de 30 de metri, cel mai înalt steag al Greciei din lume, se află la aproape 15 km de satul Keri. În vârful acestei culmi care pare că țâșnește mândră de nicăieri, se află o terasă unde poți să iei masa în timp ce te bucuri de view. 

Blue și Keri Caves, grotele cu ape de sidef

Fie că ești pasionat sau nu de scufundări, sigur vei fi fascinat de abundența de pești cucubeu, de corali și alte viețuitoare marine pe care le vei zări în apele precum cristalul, care inundă peșterile Albastre și grotele Keri. Dacă nu ești genul de turist pasionat de scuba, poți admira spectacolul subacvatic dintr-un vas cu podea de sticlă, te asigurăm că vei avea o călătorie de neuitat.

 

de Mădălina Isar

Sejur Zakynthos

Aparthotel Papilon 2*– de la 299 lei/ persoana, 6 nopti de cazare fara masa, transport cu autocar, transferuri, insotitor de grup si asistenta turistica in statiune. Detalii pe www.europatravel.ro , call center  021-9407.

×
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close