Antena 3 CNN Timp liber Turism Unde si ce mancam in Zakynthos

Unde si ce mancam in Zakynthos

Unde si ce mancam in Zakynthos
31 Mai 2014   •   11:41

 

Cu apele sale limpezi, si plajele ascunse intre roci mari si calcaroase, unde briza marii ,,sufla”  spre turistii indragostit un parfum incantator cu arome de fericire, insula Zakynthos este locul seducator care te ispiteste la fiecare gand!

Daca te afli in Zakynthos pentru un sejur ca la carte, iti recomandam cateva restaurante celebre unde vei putea gusta din preparate traditionale si din alte bucatarii ale lumii, si savura unele dintre cele mai fine bauturi grecesti.

Centrul distractiilor

In frumosul golf  Laganas, recunoscut pentru marimea sa si mai ales pentru faptul ca este un centru al distractiilor la cote maxime, sau pentru plajele sale cu nisip alb delicat, se gaseste restaurantul celebru Seaside, in care vei putea gusta din bucataria traditional greceasca dar si din cea italiana. Incearca celebrele spaghetti cu scoici, crabii in usturoi, sau painicile cu feta si rosii cherry, si serveste-te din vinul Zeilor grecesti.

In statiunea Kalamaki, vestita pentru preturile pentru orice buzunar si mai ales pentru familiile care isi doresc o vacanta linistita, vei putea gusta din cele mai bune preparate grecesti, in restaurantul Essence. Dupa ce te-ai zbenguit alaturi de piticii tai pe plaja si in apa sigur ai o pofta teribila de peste cu lamaie, sau de o supa ,,a la grec”, asa ca nu mai pierde timpul si alatura-te zecilor de calatori care i-au masa in acest restaurant, zilnic.

Localuri de exceptie

Daca iti plac burgerii si cocktailurile colorate cu fructe atunci trebuie sa vii in orasul Zakynthos, pentru ca aici vei putea petrece o noapte linistita sau o zi lunga in restaurantul –café Summertime Snack Bar.

Si pentru ca, tacamul sa fie complet te invitam sa gusti din Souvlaki de pui cu tzatziki si orez grecesc in restaurantul Sunset BLVD, din statiunea Tsilivi.

Statiunea Tsilivi te va incanta gratie plajei sale de 2km intesata cu taverne si locuri de unde iti poti achizitiona suveniruri, dar si pentru faptul ca atat nisipul cat si apa sunt premiate cu Steagul Albastru pentru curatenie.

Madalina Isar

Sejur Zakynthos Grecia 

Hotel Bozikis Palace 2*/ Laganas-incepand cu 199 euro/persoana transport cu avionul, transferuri, 7 nopți cazare cu mic dejun, asistenta turistica, agentia Europa Travel (www.europatravel.ro ), call center 021-9407

×
Parteneri
Marele Premiu al Chinei | Tabloul complet al calificărilor
x close