Antena 3 CNN Timp liber Turism Vacanță cu răsfăţ la cote maxime, în Antalya

Vacanță cu răsfăţ la cote maxime, în Antalya

Vacanță cu răsfăţ la cote maxime, în Antalya
09 Mar 2017   •   15:45
 Alege să-ţi petreci vacanţa la Club Hotel Sera 5* din staţiunea turcească Lara şi păşeşte într-o lume de vis, unde ţi se vor îndeplini toate dorinţele în materie de răsfăţ şi relaxare. Luxul este la el acasă, aşa cum doar turcii ştiu să îl ofere şi să îl propage, iar întreaga familie va simţi cum toate elementele acestui sejur se leagă într-o singură direcţie: calitate şi fericire.

Vacanţe dragi inimii

Situată la o distanţă foarte mică de aeroport, precum şi de orașul Antalya, Lara este o destinaţie fantastică de vacanţă, caracterizată prin peisaje superbe, cu falnicii Munţi Taurus, care veghează deasupra plajei lungi de nisip, şi cu apele azurii ale Mării Mediterane. În plus, facilităţile pe care le vei găsi la Club Hotel Sera sunt de cea mai înaltă calitate, gata să satisfacă orice gust şi doleanţă.

Fiecare moment petrecut în resort este unul memorabil, fie şi numai printr-o plimbare agale printre palmieri sau printr-o seară (ne)liniştită petrecută la unul dintre cele 8 baruri, ce oferă muzică live şi o ofertă bogată de cocktailuri şi gustări. De altfel, ai ocazia să experimentezi aici și party-uri orientale cu dansuri, muzică și narghilea exact ca pe vremea sultanilor.

Garanţia calităţii la cele mai bune preţuri

Una dintre cele mai fericite alegeri, în ceea ce priveşte vacanţa în staţiunea Lara, este Club Hotel Sera 5*, care va fi pe tot parcursul sejurului un partener de nădejde ce anticipează şi satisface nevoi. Premiat pentru trei ani consecutiv cu distincţia Best Luxury Hotel, iar în anul 2013 apreciat ca World Luxury Spa Awards Country Winners, acesta este locul ideal care te invită într-o adevărată poveste turcească, unde tradiţionalul şi modernul se împletesc în cel mai firesc mod cu putinţă.

De la cele mai comune facilităţi, precum camere uriaşe, asemănătoare dormitoarelor regeşti, dotate cu jacuzzi, până la nevoi mai specializate, precum tratamente la salonul de înfrumuseţare, relaxare la centrul spa, la saună sau la baia turcească sau momente de energie pe terenul de baschet, la centrul de fitness sau la piscină. Astfel, fiecare oaspete îşi găseşte propriul colţ de fericire. Cele opt baruri şi cinci restaurante vin să completeze o imagine perfectă a opulenţei şi a luxului şi să confirme faptul că gustul fiecărui oaspete va fi satisfăcut întru totul.

 

De Geanina Ichim

 

 Super Ofertă de vacanță - Club Hotel Sera 5* Lara

*Club Standard Room – tarife de la 563 euro/persoană.

*Elegance Standard Room – tarife de la 575 euro/persoană.

*Elegance Family Room – tarife de la 711 euro/persoană.

Servicii incluse: 7 nopți de cazare cu ultra all inclusive, transport avion, transfer aeroport-hotel-aeroport, asistență turistică. Early Booking de până la 55%! Detalii pe www.holidayoffice.ro, telefon 021.527.50.50, sau la [email protected].

 

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close