Antena 3 CNN Timp liber Turism Vacanta cu stil in Thassos

Vacanta cu stil in Thassos

Vacanta cu stil in Thassos
23 Mai 2014   •   17:48

Ne place sa petrecem vacanta de vara in cel mai frumos stil, daca se poate sa combinam eleganta locurilor cu pitorescul lor, marea cu zonele montane, hotelurile luxoase cu cele mai dragute peisaje si atractii turistice incarcate cu istorie si mister, dar oare este posibil?

Datorita locurilor deosebite care ii incanta atat pe localnici cat si pe turistii veniti din toate colturile lumii, insula greceasca Thassos este cea mai buna alegere.

Plajele din Thassos

Pentru cei care iubesc sa faca plaja, aici se gasesc cele mai incantatoare locuri in care te poti bucura de soarele stralucitor. Intinse sau retrase, aglomerate sau linistite, cu nisip fin sau alb, fiecare plaja are farmecul sau aparte, fie ca este inconjurata de ape mici limpezi, sau adanci, presarate cu paduri de pini si maslini, insula te va fascina pe vecie.

Daca iti plac zonele aglomerate si populare, te invitam pe plaja Trypti, unde te vei bucura de peisajele pitoresti oferite de copacii inalti, care pe zi ce trece se ridica tot mai falnic catre cer, plaje acompaniate de stanci abrupte de unde te poti aventura pentru practicare sporturilor acvatice, cum ar fi parasailing, dar si pesteri care te duc catre mare.

Daca te afli in Thassos impreuna cu cei mici atunci locul ideal este plaja Aurie, Chrissi Amoudia, fiind un loc foarte curat, recompensat cu Steagul Albastru pentru calitatea apelor si a nisipului. Asa ca cei mici se pot zbengui in voie, pentru ca apele de mici adancimi sunt foarte calde, iar nisipul este perfect pentru a construi castele.

Centrul vechi din Thassos

Si pentru ca nu trebuie sa ratezi o vizita catre centrul vechi al insulei, Limensa, iti recomandam sa faci o scurta plimbare aici pentru ca ai ce admira. Restaurante si taverne, localuri luxoase unde te poti relaxa si distra, si in care poti consuma cele mai bune preparate traditionale. Vei putea admira si zonele istorice, cum ar fi portul vechi, galeriile si altarele inchinate zeilor, sau lacasurile de cult.

Madalina Isar

Sejur Thassos-Grecia 

Hotel Makryammos Bungalows 4* /Makryammos- de la 35 euro/noapte/persoana, transport cu avionul, transferuri, cazare cu demipensiune, asistenta turistica, agentia Europa Travel (www.europatravel.ro ), call center 021-9407

×
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close