Antena 3 CNN Timp liber Turism Vacanță de vis pe meleagurile sultanilor

Vacanță de vis pe meleagurile sultanilor

Vacanță de vis pe meleagurile sultanilor
07 Mar 2017   •   16:07
 Club Hotel Sera, poziționat pe plaja Lara din Antalya, te așteaptă în această vară să petreci un sejur de basm într-o locație exclusivistă, unde luxul specific otomanilor se împletește armonios cu serviciile moderne și cu posibilitățile numeroase de distracție.

În acest resort distins cu premiul Best Luxury Hotel trei ani la rând - în 2012, 2013 şi 2014, oaspeții sunt primiți și tratați regește. Iar acest lucru se simte încă de cum ai pus piciorul în lobby-ul resortului unde ești întâmpinat cu cuburi de gheață în prosoape din bumbac (pentru a te răcori după transferul de la aeroport la hotel), cu delicii tradiționale și un pahar de șampanie rece.

În camerele și apartamentele resortului, luxul este la el acasă. Fiecare unitate de cazare are vederi unice asupra mării, a colinelor montane sau spre grădinile pline de palmieri. Totodată, camerele sunt dotate cu băi cu jacuzzi, sunt decorate în stil otoman cu elemente aurite, oglinzi și țesături tradiționale, și dispun de servicii de babysitting.

Departe de agitația marilor orașe și de stres, Club Hotel Sera este un fel de oază de lux unde poți păși pentru câteva zile într-o lume a relaxării. Descoperă centrul SPA cu hammam, pentru care, Club Hotel Sera a primit premiul World Luxury Spa Awards Country Winners în 2013, și unde ești răsfățată cu masaje, băi turcești, împachetări corporale și măști faciale într-un mediu demn de o regină ...

Club Hotel Sera cuprinde o mulțime de alte atracții printre care 3 piscine exterioare – una dotată cu tobogane, iar alta cu apă de mare, două plaje private cu nisip fin și un golf tip lagună pentru copii. Printre care și un mini-club cu programe de animație, 5 restaurante, 8 baruri, terenuri de sporturi sau grădini exotice etc.

 

De Mădălina Isar

 Super Ofertă de vacanță - Club Hotel Sera 5* Lara

*Club Standard Room – tarife de la 563 euro/persoană.

*Elegance Standard Room – tarife de la 575 euro/persoană.

*Elegance Family Room – tarife de la 711 euro/persoană.

Servicii incluse: 7 nopți de cazare cu ultra all inclusive, transport avion, transfer aeroport-hotel-aeroport, asistență turistică. Early Booking de până la 55%! Detalii pe www.holidayoffice.ro, telefon 021.527.50.50, sau la [email protected].

×
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close