Antena 3 CNN Timp liber Turism Vacanta de vis printre stanci si plantatii de maslini

Vacanta de vis printre stanci si plantatii de maslini

Vacanta de vis printre stanci si plantatii de maslini
07 Iul 2014   •   20:22
Frumosul oras Parga din regiunea Epirus, Grecia se bucura de o asezare strategica intre stanci imense si plantatii nesfarsite de maslini, cu plaje lungi si ape azurii.

Parga si accentele sale venetiene

Micutul orasel brodat cu case inalte si colorate in nuante jucause si simpatice este incarcat cu istoria vremurilor din timpurile venetiene. Trecerea civilizatiilor venetiene au lasat in urma numeroase vestigii valoroase precum un vechi castel venetian, un loc incantator care iti va dezvalui o imagine uluitoare asupra naturii. De asemenea, foarte multe case sunt construite in stil venetian, strazi sepuitoare pavate cu roca, si biserici in stil elegant asteapta sa le descoperi.

Stancile imense care protejeaza orasul Parga sunt numai bune pentru cei care iubesc catararile si drumetiile, pentru fotografiat dar si pentru cei care fac yoga. Peisajele din varf de stanga iti vor taia respiratia, si mult timp vei ramane cu imaginile perfecte intiparite adanc in minte si suflet.

Incantatoarele plaje

Parga se bucura de cateva plaje renumite, mari si cu nisip fin. Datorita apelor foarte curate si cristaline, multi turisti aleg plaja Kryoneri, foarte aproape de centrul orasului si plina ochi de taverne, restaurante si magazine de suveniruri. Te poti alege cu foarte multe obiecte de decoratiuni, brodaturi si danteluri incantatoare de la magazinasele intinse de-a lungul plaje la preturi foarte accesibile.

O alta plaja cu accente usor salbatice dar la fel de moderna este Pyso Kryoneri lunga de un km si prevazuta cu sezlonguri si umbrelute elegante. Acest loc este perfect pentru cei care iubesc sporturile distractive fie pe plaja, in apa sau pe apa.

Madalina Isar

Sejur Parga Grecia 

Dimitrakis Studios- de la 55 euro/persoana, 7 nopti de cazare cu self catering, transport individual, asistenta turistica. Detalii pe http://www.besttourism.ro/, call center 031/2263325

×
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close