Antena 3 CNN Timp liber Turism Vacanțe în Delta Dunării pentru Seniori - de la 349 lei de persoană!

Vacanțe în Delta Dunării pentru Seniori - de la 349 lei de persoană!

Vacanțe în Delta Dunării pentru Seniori - de la 349 lei de persoană!
20 Ian 2017   •   15:37
Turiștii care vor să viziteze în noul sezon cel mai pitoresc loc din România, au parte de reducei de până la 45% la pachetele pentru seniori de la Gulliver Delta Resort 3*. Pentru 4 nopți de cazare în Delta Dunării, cu două mese pe zi, transport cu autocar și transferuri cu barca, tarifele pornesc de la numai 349 lei de persoană.

Hotelul din inima paradisului

Gulliver Delta Resort se aflat în inima sălbăticiei la confluența dintre brațul Sf. Gheorghe și Canalul Uzlina, la numai 15 minute distanță de Murighiol. Hotelul dispune de numeroase facilități precum o piscină înconjurată de plajă cu șezlonguri și umbreluțe (pentru zilele fierbinți de vară), o grădină cu hamace și balansoare, pontoane pentru pescuit, dar și un loc de joacă pentru copii.

După o călătorie de  aproximativ 2860 de km, Dunărea formează la Punctul de Întâlnire cu Marea Neagră, cea mai frumoasă deltă din Europa, și a treia ca importanță în lume în ceea ce privește biodiversitatea. A fost inclusă în patrimoniul mondial UNESCO încă din anul 1991 datorită speciilor rare care viețuiesc aici.

În cadrul unei escapade la Gulliver Delta Resort poți porni în descoperirea canalelor brodate cu vegetație luxuriantă pentru a admira lebede, cormorani, pelicani, rațe cu gât roșu sau egrete. Descoperă paradisul la apus, când lacurile de smarald prin reflexii violet, iar peisajele devin ireale.

Bunătăți tradiționale pentru gurmanzi

Delta Dunării nu este doar un paradis al naturii ... dar și unul al gurmanzilor care pot încerca la Gulliver Delta Resort cele mai delicioase preparate tradiționale lipovenești. Printre bunătățile gătite la ceaun se numără ciorba de storceag – preparatul specific dobrogean, și borșul din mai multe tipuri de pește. La jar, bucătarul îți prepară scrumbie, biban pe varză sau știucă umplută cu legume. De pe masa cu bunatati nu lipsesc icrele tradiționale, saramura de pește, crapul la proțap, chifteluțele de pește alături de mămăliguță și mujdei de usturoi.

 

De Mădălina Isar

Sejur Seniori Delta Dunării – EB 45%

Hotel Gulliver Delta Resort 3* - tarife de la 349 lei/persoană, 4 nopți de cazare cu demipensiune, transport autocar, transfer cu barca Murighiol-Uzlina-Murighiol. Detalii pe www.besttourism.ro , telefon 0784.215.628, call center 021.794.75.07.  

×
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close