Antena 3 CNN Timp liber Turism Visul unei vacanțe de vară

Visul unei vacanțe de vară

Visul unei vacanțe de vară
03 Iun 2014   •   13:10

De obicei numele unor stațiuni turistice care au o anumită sonoritate dau impresia că sunt inaccesibile și rămân doar la stadiul de vis pentru o vacanță pe care ți-ai dori să o petreci ,,cândva” . Dar frumusețile salbatice ale golfurilor sunt unice și trebuie să fie văzute de toată lumea. Este o logică simplă, dar care funcționează foarte bine în Marmaris.

Spectacolul oferit de natura

Probabil că puterea pe care o dau cele două ,,ape” care se îmbrățișază în golful Marmaris umple de energie întreaga stațiune de la ivirea zorilor, până târziu în noapte. Spectacolul pe care îl oferă Marea Egee și Marea Mediterană în Marmaris este unic.

Înconjurată îndeaproape de munți și dealuri bogate în păduri de pini și de brazi, plaja din stațiunea Marmaris se arcuiește perfect în jurul golfului ca un colier brodat în nisip fin.

Marmaris este o stațiune superbă, cu peisaje de-a dreptul încântătoare, cu plaje curate și o atmosferă foarte primitoare. Este o destinație complexă, care încântă pe oricine, indiferent de vârstă și de buget. Marmaris este, probabil, cea mai accesibilă stațiune de lux din Turcia. Acest loc păstrează o decență aparte, deși aici există unele dintre cele mai extravagante hoteluri și iahturi excesiv de luxoase.

Plaja impanzita de magazine

Plaja este, practic, în mijlocul orașului, împânzit de magazine, boutique-uri sau bazare care oferă o diversitate de articole din piele, carpete, bijuterii, onixuri și produse naturale din miere de pin.

Echilibrul acestui loc de o frumusețe deosebită este oferit de o serie de contraste care se atrag și care oferă un peisaj incredibil de atrăgător. În acest golf nu știi niciodată în ce ape te scalzi. Nimeni nu știe unde se termina Marea Egee și unde începe Marea Mediterană. Bărcuțele modeste ale localnicilor devin strălucitoare lângă iahturile uriașe care ancorează în port.

Ziua stațiunea este îmbrăcată în liniște și armonie iar seara Marmaris aranjata cu straiele luminoase și zgomotase ale unei stațiuni care își dezvelește cu dezinvoltură farmecele, printr-o pleiada de restaurante, baruri, cafenele și discoteci doldora de ispite și voie bună.

Marmaris este, de fapt, cel mai mare port al lumii și unul dintre cele mai importante puncte de pornire sau de oprire în croaziere extravagante și excursii pe mare. Uneori golful ia aspectul unui lac și totul se transofrmă într-o poveste cu lebede și oameni fericiți care se bucură de peisajele superbe pe care le oferă marea și culmile muntoase domoale, dar și plaja superbă, care acompaniază dansul minunat al celor doua mari.

Carmen Stefan

Sejur Marmaris Turcia 

Hotel Blue Lagoon 3*/Mugla- incepand cu 115 Euro + 329 Lei/persoana, transport cu autocarul, transferuri, 6 nopți cazare cu all inclusive, asistenta turistica. Detalii pe  www.europatravel.ro  , call center  021-9407.

 

×
Parteneri
Termoenergetica opreşte apa caldă în 100 de blocuri din Bucureşti
x close