Antena 3 CNN Timp liber Turism Viziteaza cele mai impunatoare forturi si palate!

Viziteaza cele mai impunatoare forturi si palate!

Viziteaza cele mai impunatoare forturi si palate!
08 Mai 2014   •   18:49

Cand spui Malta, te gandesti inevitabil la o vacanta frumoasa in ,,tara fortificata” in care se afla foarte multe constructii cu o arhitectura inedita, in stiluri bizantine si romane, forturi si ziduri impunatoare, temple megalitice construite din blocuri imense de piatra, care se mentin cu eleganta in fata miilor de turisti.

Eleganta vestigiilor unice


Orasele fortificate din Malta sunt de o frumusete nemaivazuta, la acestea se adauga inevitabil misterioasele constructii ale marilor maestri maltezi si ale popoarelor care au invadat aceasta tara in trecut. Forturile si palatele atat din Malta, cat si din Gozo, sunt foarte apreciate de catre calatorii straini datorita elegantei, dar si pentru faptul ca acestea sunt intr-o stare deosebita, desi dateaza din deceniile trecute.

In Mdina poti vizita unul dintre marile Palate din Malta, Palazzo Falson. Un adevarat muzeu care gazduieste numeroase vestigii si opere de arta ale casei Cpt. Olaf Frederick Gollcher. Vei fi impresionat de colectiile vaste ale capitanului, pistoale de epoca si ceasuri dar si manuscrise faimoase. Daca vrei sa imbini utilul cu placutul, dupa ce ai vizitat intreg palatul, muzeul si magazinul din incinta, te invitam sa servesti o cafea pe terasa de pe acoperisul palatului si sa te bucuri de peisajul mirific al Mdinei.

Descopera constructia in forma de stea nesimetrica

Fortul St. Elmo din Valleta, intarit cu bastioane si ziduri de aparare cu forma ciudata ce seamana cu o stea nesimetrica, detine un muzeu dedicat perioadei celui de al II-lea Razboi Mondial - caruia îi poarta si numele - Muzeul National de Razboi, in care se afla foarte multe documente si marturii ale razboiului.

Early booking Malta http://www.malta.ro/images/stories/tarife vara malta 2014 - seniori turisti .pdf

Hotel Bella Vista 4* - de la 299 euro/pers, transport cu avionul, transferuri, 7 nopți cazare cu demipensiune, asistenta turistica, ofertă aniversară Malta Travel – 15 ani (www.malta.ro), 021/318.59.92

 

 

  Madalina Isar

 

×
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close