Antena 3 CNN Timp liber Turism Zilele Christian Tour 25-26 iunie! Christian Tour dă startul festivalului vacantelor şi pregăteşte cateva zile de oferte fabuloase la sute de vacante!

Zilele Christian Tour 25-26 iunie! Christian Tour dă startul festivalului vacantelor şi pregăteşte cateva zile de oferte fabuloase la sute de vacante!

Zilele Christian Tour 25-26 iunie! Christian Tour dă startul festivalului vacantelor şi pregăteşte cateva zile de oferte fabuloase la sute de vacante!
24 Iun 2016   •   16:37
Pentru cel de-al-VII-lea an consecutiv, Christian Tour, cel mai mare touroperator din Romania, sărbatoreşte Zilele Christian Tour. Surpriza ediţiei din acest an o reprezintă organizarea unui festival al vacanţelor, cu activităţi şi surprize pentru toată familia.

Sâmbătă, 25 iunie, începând cu ora 10:00 evenimentul debutează într-o locaţie inedită – pe terasa Mall Promenada, unde specialiştii Christian Tour vor aştepta clienţii cu cele mai bune oferte de vacanţă şi reduceri fabuloase, până duminică la ora 18:00.

Ȋn cadrul evenimentului reunit sub numele de Festivalul Vacanţelor, Christian Tour pregăteşte turiştilor super oferte, cu reduceri fabuloase la sute de pachete de vacanţă în destinaţii precum: Grecia, Turcia, Spania, Italia sau Bulgaria. Printre cele mai atrăgătoare oferte se numără: Tarif unic tot sezonul pentru Creta; Taxe de aeroport gratuite; Transport autocar gratuit şi foarte multe reduceri pentru pachetele în regim Ultra Last Minute.

Pe lânga ofertele speciale, reprezentanţii Christian Tour au pregătit şi o serie de activităţi pentru copii, concursuri şi distracţie pe terasa de la ultimul etaj al Mall Promenada: face painting şi modelaj de baloane, parada suricatelor, ateliere de artă; dansuri interactive; talent show pentru copii, etc. La eveniment vor fi prezente şi mascotele din Familia Suricescu care vor cânta în premieră Imnul Suricatelor alături de trupa PAM-PAM. Iar surpriza cea mai mare a evenimentului va fi spectacolul susţinut de Gaşca Zurli, duminică pe 26 iunie, începând cu ora 12:00

De 7 ani sărbătorim Zilele Christian Tour în moduri dintre cele mai inedite. Anul acesta ne-am dorit să facem ceva cu totul special, astfel am hotărât ca timp de 2 zile, să le facem o bucurie tuturor clienţilor noştri, cu mic cu mare şi să organizăm un Festival al vacanţelor Christian Tour. Ne dorim astfel să venim în întâmpinarea românilor care încă nu şi-au achizitionat vacanţa, cu oferte speciale, dar în acelaşi timp vrem să împărtăşim din spiritul Christian Tour, tuturor clienţilor noştri şi să le oferim câteva clipe de relaxare şi distracţie alături de echipa noastră.“, declară Marius Pandel, CEO Christian Tour.

                                            ***

Christian Tour, cea mai mare agenție de turism din România conform rezultatelor financiare înregistrate, împreună cu toate companiile din grupul său, a înregistrat în anul 2015 o cifră de afaceri de peste 70 de milioane de euro, cifră care o clasează în topul agențiilor de turism din România. Cu o istorie de 19 ani în piața de turism autohton, Christian Tour deține în acest moment 30 de agenții proprii în toată România, plus patru filiale în Ungaria, Polonia, Serbia și Republica Moldova, rămânând în continuare cel mai mare tour operator pe vacanțe de tip charter din România și lider de piață pentru numărul de turiști care au ales să călătorească cu acesta.

×
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close