Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Antena 3 și UNICEF luptă împreună pentru copii. Trimite un SMS cu textul COPIL la numărul 8844!

Antena 3 și UNICEF luptă împreună pentru copii. Trimite un SMS cu textul COPIL la numărul 8844!

Antena 3 și UNICEF luptă împreună pentru copii. Trimite un SMS cu textul COPIL la numărul 8844!
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de S.T.    |    05 Dec 2019   •   21:12

UNICEF face un apel către telespectatorii Antena 3 să devină Prieteni UNICEF, trimițând un SMS cu textul COPIL la numărul 8844, în valoare de doi euro.

Cu fondurile strânse, UNICEF va avea resurse pentru a sprijini copiii, în special cei care provin din familii vulnerabile, să beneficieze de servicii comunitare integrate: să meargă în fiecare zi la școală, să crească alături de familia lor, să se dezvolte armonios și să se bucure de copilărie.

Devenind Prieteni UNICEF veți oferi copiilor vulnerabili posibilitatea de a avea șanse egale la dezvoltare.

Andreea Marin, ambasador Naţional pentru UNICEF în România, a vorbit joi seară la „Sinteza Zilei” despre importanţa respectării drepturilor copilului.

Andreea Marin, la Sinteza Zilei: „UNICEF apără drepturile copiilor în întreaga lume”

În cartierul Marginea din Buhuși, județul Bacău, un copil cu pareză spastică și hidrocefalie este centrul lumii pentru familia lui.

Trimite acum un SMS cu textul „COPIL” la 8844 și donează pentru el! 

Află AICI povestea lui Leonard!

Lui Florinel îi place să se joace cu mingea și să fie mereu în mișcare. Suferă de parapareză spastică și niciuna din aceste bucurii nu îi este la îndemână. Dar nu se lasă descurajat de durere sau de disconfort.

Trimite acum un SMS cu textul „COPIL” la 8844 și donează pentru el!

Află AICI povestea lui Florinel!

Ana-Maria, o fetiță blondă și delicată din Bacău, are tetrapareză spastică, iar mama ei e singura care îi înțelege grimasele.

Deși are trei ani, Ana-Maria e cât un bebeluș și nu poate vorbi. Trimite acum un SMS cu textul „COPIL” la 8844 și donează pentru ea!

Află AICI povestea ei!

 

×
Parteneri
Creștere progresivă a contribuţiei la pensii. Milioane de români vizați
x close