Antena 3 CNN Actualitate Bătrână arsă de vie de un bărbat care o credea vrăjitoare, la Dolj. În casa criminalului, polițiștii au făcut o descoperire șocantă!

Bătrână arsă de vie de un bărbat care o credea vrăjitoare, la Dolj. În casa criminalului, polițiștii au făcut o descoperire șocantă!

Bătrână arsă de vie de un bărbat care o credea vrăjitoare, la Dolj. În casa criminalului, polițiștii au făcut o descoperire șocantă!
07 Dec 2019   •   15:12

O bătrână din Dolj a fost incendiată de un bărbat care o suspecta că este vrăjitoare. Crima cutremurătoare a avut loc chiar în curtea agresorului, din localitatea Plenița, sâmbătă după-amiază.

Individul, care are 43 de ani și locuia cu mama sa, a aruncat benzină pe bătrâna care venise la el în curte, după care i-a dat foc. În acel moment a început să strige că este vrăjitoare. Vecinii au fost alertați de țipete și au chemat imediat poliția.

Polițiștii chemați la fața locului au făcut o descoperire șocantă. În casă, mama agresorului era și ea moartă. 

Potrivit IPJ Dolj, sâmbătă, în jurul orei 11,30, poliţişti din cadrul Secţiei 7 Poliţie Rurală Pleniţa au fost sesizaţi de un bărbat cu privire la faptul că vecina sa a fost găsită parţial carbonizată în curtea unui bărbat din Pleniţa.

"Echipa operativă din cadrul secţiei care s-a deplasat la faţa locului a constatat că o femeie de 83 de ani, din localitate, a fost găsită decedată, parţial carbonizată, în curtea unui bărbat de 43 de ani, din Pleniţa, care se află în acest moment în custodia poliţiei. De asemenea, în urma verificărilor efectuate de poliţişti, s-a constatat că în locuinţa bărbatului a fost găsită decedată mama acestuia, de 65 de ani, urmând ca în urma efectuării necropsiei să fie stabilită cauza decesului", a precizat IPJ.

Cercetările au fost preluate o echipă complexă coordonată de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj. 

×
Parteneri
Cod Galben de vijelii, ploi torențiale și grindină. 17 județe vizate
x close