Antena 3 CNN Politică Bombă în CEx. Lia Olguța Vasilescu i-a cerut demisia Vioricăi Dăncilă

Bombă în CEx. Lia Olguța Vasilescu i-a cerut demisia Vioricăi Dăncilă

Bombă în CEx. Lia Olguța Vasilescu i-a cerut demisia Vioricăi Dăncilă
26 Noi 2019   •   20:46

Lia Olguța Vasilescu i-a cerut, marți seară, demisia Vioricăi Dăncilă din funcția de președinte al PSD.

Citește și: Nume-surpriză! Cine sunt cei care vor să ia partidul de la Viorica Dăncilă

Citește și: Gabriela Firea: "Trebuie să avem grijă ca după ședința CEx, echipa să rămână unită, să nu aibă de suferit mai mult"

Decizia este cu atât mai surprinzătoare cu cât Lia Olguța Vasilescu a fost cea care a condus campania prezidențială a actualului lider PSD Viorica Dăncilă în turul al doilea.

"Reprezintă cea mai mare surpriză a acestei ședințe de seară a Comitetului Executiv al PSD. Înțeleg că se înmulțesc vocile care îi cer actualului președinte al PSD, Viorica Dăncilă, să plece din această funcție și este posibil, cum v-am anunțat, să existe un vot în CEx pentru ca Viorica Dăncilă să demisioneze, să fie înlăturată de la șefie.

Citește și: Eugen Teodorovici: "Nu eu am convins-o eu pe Viorica Dăncilă să nu-și dea demisia de la conducerea PSD. Sunt convins că știe ce are de făcut"

Citește și: Niculae Bădălău, înainte de CEx: "S-a greșit în campania pentru prezidențiale. Acesta e adevărul"

Nu știm cu ce consecințe se va solda votul acesta, dar când tot CEx-ul îți cere să pleci, atunci s-ar putea să o vedem pe Viorica Dăncilă că renunță la această funcție", a spus Radu Tudor, la Punctul de Întâlnire.

 

Citește și: Eugen Teodorovici, înainte de CEx: "Am spus clar că nu demisionez. În viață îmi place concurența și competiția. Niciodată nu am cedat"

Citește și: Codrin Ștefănescu, înainte de CEx: "Viorica Dăncilă și-a făcut datoria pe deplin! A făcut tot ce este posibil omenește!"

×
Parteneri
Surse: PSD l-ar susţine pe Piedone la Primăria Capitalei
x close