Antena 3 CNN Life Oameni Concursul care dă glas românilor de Ziua Naţională. ''1 România'', cea mai frumoasă competiție de idei. Povestea lui Carmen Turcu

Concursul care dă glas românilor de Ziua Naţională. ''1 România'', cea mai frumoasă competiție de idei. Povestea lui Carmen Turcu

Concursul care dă glas românilor de Ziua Naţională. ''1 România'', cea mai frumoasă competiție de idei. Povestea lui Carmen Turcu
Sursa foto: Foto: Captură Antena 3
28 Noi 2019   •   12:07

1 România. Au mai rămas doar trei zile pana la cea de-a patra ediţie a concursului ''1 România'', cea mai frumoasă competiţie care aduce ideile dumneavoastră în prim-plan.

1 România. Într-un spectacol jurizat de cei mai cunoscuţi jurnalişti Antena 3, dăm împreună glas românilor de 1 Decembrie.

1 România. Opt concurenţi se vor confrunta duminică, de la 20:00, în marea finală 1România. Îi veţi cunoaşte pe toţi aici, la Antena 3.

1 România. Unul dintre finalişti este Carmen Turcu, din Medgidia.

1 România. Carmen Turcu are 30 de ani și e din Medgidia Constanța. A lucrat într-o companie în port, în domeniul petrolier, departamentul de radio comunicații și apoi cel de calitate. 

Carmen susține că nu simte neapărat că a avut regrete, ci doar dezamăgiri pe parcurs.

”Nu simte neapărat că are regrete. A avut dezamăgiri pe parcurs. Uitându-se acum în spate i se pare însă că lucrurile s-au întâmplat pentru un motiv, că așa a trebuit să se întâmple.
Poate sunt câteva lucruri pe care le-ar fi făcut mai din timp, unele pe care le-a amânat, poate aici niște regrete.”, a spus Carmen.

 

×
Subiecte în articol: tanara concurs Medgidia 1 Romania
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close