Antena 3 CNN Actualitate Inedit I-a trimis un SMS fiului ei să-l întrebe dacă vine cu ea acasă. În loc de răspuns a primit o veste care a căzut ca un trăsnet! Copilul era deja mort

I-a trimis un SMS fiului ei să-l întrebe dacă vine cu ea acasă. În loc de răspuns a primit o veste care a căzut ca un trăsnet! Copilul era deja mort

I-a trimis un SMS fiului ei să-l întrebe dacă vine cu ea acasă. În loc de răspuns a primit o veste care a căzut ca un trăsnet! Copilul era deja mort
Sursa foto: foto: Pexels
07 Dec 2019   •   11:46

Un paramedic a povestit clipele îngrozitoare prin care a trecut o mamă care a aflat că fiul ei a murit înjunghiat, după ce îi trimisese inițial un mesaj în care îl întreba dacă vine cu ea acasă, să pregătească cina.

Joanne Hedges, un paramedic senior al Serviciului de Ambulanță din Marea Britanie a relatat scena teribilă la care a asistat, scrie Daily Mail.

”Nu am văzut niciodată atât de mult sânge provenind dintr-o singură rană înjunghiată”, a povestit femeia, adăugând că adolescentul a privit-o „tot timpul”, în timp ce își dădea ultima suflare.

În timp ce îi acorda primul ajutor, Joanne nu a putut să nu vadă cum adolescentul primea mesaje pe telefonul aflat lângă el. Unul dintre mesaje era de la mama băiatului, care îl întreba dacă vrea să se vadă în oraș, ca apoi să se întoarcă împreună acasă.

”Tocmai am ieșit din supermarket, am luat mâncare, o să fac un ceai când ajungem acasă - vin să te iau de pe drum? te iubesc, mama”, era mesajul acesteia.

”Fiul ei era în fața noastră și încercam să-l resuscităm, în timp ce mama lui tocmai ieșise dintr-un supermarket, fără să aibă habar de coșmarul cu care va trebui să se confrunte”, a povestit paramedicul.

Băiatul a fost transportat la spital, însă a murit înainte ca mama lui să ajungă la el. Drept consolare, Joanne a ținut să-i spună femeii că fiul ei nu a murit singur, ci și-a dat ultima suflare în brațele ei.

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close