Antena 3 CNN Actualitate PSD ar fi acumulat datorii imense în campania pentru prezidențiale. Subiectul, dezbătut în CEx - surse

PSD ar fi acumulat datorii imense în campania pentru prezidențiale. Subiectul, dezbătut în CEx - surse

PSD ar fi acumulat datorii imense în campania pentru prezidențiale. Subiectul, dezbătut în CEx - surse
Sursa foto: Foto: gov.ro
05 Dec 2019   •   10:22

Partidul Social Democrat ar fi acumulat datorii de 15 milioane de euro în campania pentru alegerile prezidențiale. Surse susţin că subiectul ar fi fost dezbătut în cadrul Comitetului executiv al partidului, însă Marcel Ciolacu a spus că nu are o cifră exactă, cheltuielile nu depăşesc imaginaţia, iar situaţia financiară este una bună. La rândul său, Viorica Dăncilă a dat asigurări că fiecare cheltuială va fi justificată cu acte.

Liderii PSD dau asigurări că, în ciuda informaţiilor ajunse în spaţiul public, situatia financiara a PSD este una buna. Chiar preşedintele interimar al social-democratilor a negat cifrele avansate pe surse despre de datoriile uriase pe care le-ar avea partidul. 

Fosta conducere a PSD nu se simte în vreun fel vinovată de cheltuielie făcute. Există documente care justifică fiecare ban, susţine Viorica Dăncilă. Iar unele datorii vin din trecutul îndepărtat. 

Unul dintre lucrurile imputate Vioricăi Dăncilă este o deplasare cu elicopterul în judeţele din Moldova, despre care actualii lideri ai partidului spun că nu a fost justificată. Iniţial s-a vorbit despre faptul că deplasarea a fost plătită cu bani publici. 

Surse din partid sustin ca PSD ar avea in prezent cele mai mari datorii inregistrate vreodata in istoria acestuia.

×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close