Antena 3 CNN Sport Tenis Reacții după victoria superbă a Simonei Halep. Pe cine ar trebui să întâlnească în finala de la Wimbledon

Reacții după victoria superbă a Simonei Halep. Pe cine ar trebui să întâlnească în finala de la Wimbledon

Reacții după victoria superbă a Simonei Halep. Pe cine ar trebui să întâlnească în finala de la Wimbledon
11 Iul 2019   •   16:42

Simona Halep s-a calificat în premieră în finala turneului de la Wimbledon, al treilea de Mare Şlem al anului, joi, după ce a învins-o în penultimul act pe ucraineanca Elina Svitolina cu 6-1, 6-3.

Halep (27 ani), numărul şapte mondial, a reuşit un meci formidabil şi va disputa prima sa finală la All England Club, după ce în 2014 juca semifinala.

Fostul tenismen și comentator sportiv Dumitru Hărădău mizează pe o finală Simona Halep - Serena Williams.

"E normal să o întâlnească pe Williams în finală, unde meciu va fi foarte deschis. Dar, sigur că e devreme. Williams normal o să ajungă în finală și după aceea va fi un meci în care se întâlnesc cele mai bune două jucătoare din turneul de la Wimbledon", a spus Dumitru Hărădău, la Antena 3.

La rândul său, și comentatorul sportiv Dumitru Pelican, afirmă că Simona Halep o va avea de înfruntat pe Serena Williams în marea finală.

"Și eu cred că va juca cu Serena Williams, deși Barbora Strycova poate să o învingă, are 33 de ani, Serena are 37, dar, atenție, îndrăznesc să anticipez: a mai bătut-o o dată pe Williams în Finala Campioanelor, după care a pierdut în grupă, după care a pierdut finala.

Eu cred că de data asta Simona nu va pierde în fața Serenei Williams - a dovedit o siguranță de sine fantastică, a dovedit un calm incredibil, o încredere formidabilă și a spulberat adversarele. Cred că este la apogeul carierei", a spus Dumitru Pelican.

 

×
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close