Antena 3 CNN Sport Off Sport Țiriac și-a completat colecția de mașini de lux. Cât au costat și cum arată noile achiziții - VIDEO

Țiriac și-a completat colecția de mașini de lux. Cât au costat și cum arată noile achiziții - VIDEO

Țiriac și-a completat colecția de mașini de lux. Cât au costat și cum arată noile achiziții - VIDEO
29 Noi 2019   •   08:58

Ion Ţiriac şi-a completat colecţia de maşini cu două modele de serie limitată, în valoare de aproximativ 600.000 de dolari. De prezentarea automobilelor nu au lipsit Simona Halep şi Gabi Szabo, cărora Ţiriac s-a oferit, în glumă, să le dea în dar una dintre cele două maşini de lux.

Pasionaţii auto au ocazia să admire două noi unităţi de excepţie la Galeria Ţiriac Collection, prima colecţie de maşini privată deschisă publicului din România. Exemplarele expuse fac parte din seria limitată şi sunt personalizate în interior cu plăcuţe ce poartă numărul unic de fabricaţi. Preţul unui astfel de model porneşte de la 275.000 de dolari. 

Ion Ţiriac a glumit cu invitaţii la eveniment şi le-a provocat pe Simona Halep şi pe Gabi Szabo să facă o tură cu unul dintre modelele sale. În glumă, fostul mare tenismen le-a şi oferit la alegere una din maşini. 

Colecţia de maşini a lui Ion Ţiriac cuprinde peste 150 de exponate de epocă, fabricate începând cu anul 1899, dar şi maşini de ultimă generaţie.

×
Subiecte în articol: Ion Tiriac
Parteneri
Cod Galben de vijelii, ploi torențiale și grindină. 17 județe vizate
x close