Antena 3 CNN Actualitate 1 Decembrie, sărbătorit de PSD şi în Baloteşti

1 Decembrie, sărbătorit de PSD şi în Baloteşti

1 Decembrie a fost sărbătorit anul acesta şi în comuna Baloteşti din judeţul Ilfov, însă cu restricţii. Dacă în anii precedenţi ceremonia era una fastuoasă, acum a fost organizată doar o slujbă religioasă şi au fost depuse coroane de flori la Monumentul eroilor din localitate.

1 Decembrie, sărbătorit de PSD şi în Baloteşti
de Iulia Gorgorin    |    01 Dec 2020   •   20:30

Primarul comunei Baloteşti, Cristian Pretorian, împreună cu reprezentanţii Organizaţiei PSD Ilfov, dar şi candidaţii PSD Ilfov pentru Senat şi Camera Deputaţilor, Mihai Alfred Antonio şi Alexandru Borghiu, au depus coroane de flori în memoria eroilor care şi-au dat viaţa pentru libertatea şi întregirea acestei ţări.

A fost oficiată şi o slujbă religioasă în cinstea eroilor neamului din Baloteşti.

Activitatea a avut un caracter mai restrâns anul acesta, iar fanfara nu a mai participat la eveniment din cauza restricţiilor impuse de autotiăţi.

Aproximativ 30 de persoane şi-au demonstrat dragostea de ţară şi recunoştinţa faţă de înaintaşi, păstrând distanţarea socială.

Candidatul PSD Ilfov la Senatul româniei, Mihai Alfred Antonia a transmis şi un mesaj de Ziua Naţională.

''Îmi doresc ca astăzi de Ziua Naţională, românii să conştientizeze cu adevărat că, uniţi putem învinge şi să dăm dovadă de responsabilitate pentru a schimba ceva pentru viitorul copiilor şi nepoţilor nostri.  La mulţi ani români, la mulţi ani, România'', a spus Mihai Alfred Laurenţiu Antonio, candidat la Senat PSD Ilfov.

Reprezentanţii PSD Ilfov speră ca în anii următori ceremonia să poată fi organizată fără restricţii şi să poată participa cât mai mulţi români.

×
Subiecte în articol: Balotești Partidul Social Democrat
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close