Antena 3 CNN Actualitate Șoferița care a ucis cele două fete urcase beată la volan! Noi detalii cutremurătoare ale accidentului din cartierul Andronache din București

Șoferița care a ucis cele două fete urcase beată la volan! Noi detalii cutremurătoare ale accidentului din cartierul Andronache din București

Femeia care se afla la volanul mașinii ce a dus la tragicul accident din cartierul Andronache din București urcase la volan, după ce consumase o cantitate mare de alcool.

Șoferița care a ucis cele două fete urcase beată la volan! Noi detalii cutremurătoare ale accidentului din cartierul Andronache din București
de Georgiana Adam    |    Roxana Ciucă    |    01 Mar 2021   •   11:58

Potrivit unor surse de la Institutul de Medicină Legală, femeia avea o alcoolemie de 0,60 mg/l alcool pur în sânge. Limita de la care consumul de băuturi alcoolice la volan reprezintă infracţiune este de 0,80 mg/l alcool pur în sânge.

La Parchet este deschis un dosar de cercetare In Rem, dar nu este exclus ca în cursul zilei de azi să asistăm la primele arestări.

După tragicul accident soldat cu moarte a două fetițe, șoferița în vârstă de 56 de ani care a provocat tragedia le-ar fi spus anchetatorilor că a încurcat frâna cu accelerația. În imaginile surprinse de o cameră de supraveghere se vede cum vine cu viteză spre un grup, în care se aflau mai mulți copii și adulți.

Dacă va fi găsită vinovată, femeia riscă o pedeapsă cu închisoarea de până la 10 ani.

Între timp, familiile victimelor dar și vecinii din zonă sunt încă în stare de șoc. Oamenii spun că tragedia nu ar fi avut loc dacă primăria ar fi răspuns cererilor lor de reinstalare a unor opritoare de viteză. 

 

 

×
Subiecte în articol: București Andronache ccident accident
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close