Antena 3 CNN Actualitate Locale Accident grav în București, mașină răsturnată în intersecție: 'Sunt oameni înăuntru!'

Accident grav în București, mașină răsturnată în intersecție: 'Sunt oameni înăuntru!'

Un grav accident rutier s-a produs, în această după-amiază, pe bulevardul Constantin Brâncoveanu din București. O mașină implicată în accident s-a răsturnat într-o intersecție, iar pasagerii au rămas încarcerați.

Accident grav în București, mașină răsturnată în intersecție: 'Sunt oameni înăuntru!'
04 Apr 2020   •   18:08

Imagini imediat după impact au fost surprinse de martori.

IVM

Pe acestea se poate observa cum pompierii de la Descarcerare se chinuie să îi scoată pe oamenii blocați în mașina răsturnată.

"Sunt oameni înăuntru! Fii atent cât e mașina îndoită la jumătate. Fereasă Dumnezeu!", a fost reacția unui martor care a filmat la locul accidentului.

Victimele au fost descarcerate de salvatori, iar apoi au fost transportat de urgență la spital.

Polițiștii Brigăzii Rutiere a Capitalei au deschis un dosar penal și continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

"În jurul orei 17.20, conducătorul unui auto care se deplasa pe Bd. Constantin Brâncoveanu, dinspre sos. Olteniței, când a ajuns la intersecția cu str. Nițu Vasile, a intrat în coliziune cu alte 3 autovehicule aflate în mișcare și s-a răsturnat pe o parte. În urma impactului, conducătorul auto a fost rănit grav", se arată într-o informare a Brigăzii Rutiere.

×
Subiecte în articol: accident
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close