Antena 3 CNN Actualitate Accidentul în care două fete au murit în cartierul Andronache din Bucureşti, filmat de o cameră de supraveghere

Accidentul în care două fete au murit în cartierul Andronache din Bucureşti, filmat de o cameră de supraveghere

Accidentul în care două fete, una de 20 de ani şi una de numai şase ani, au murit, în cartierul Andronache din Bucureşti, a fost filmat de o cameră de supraveghere.

Accidentul în care două fete au murit în cartierul Andronache din Bucureşti, filmat de o cameră de supraveghere
Sursa foto: Antena 3
de Ana-Maria Bujor    |    Alin Tarnovschi    |    28 Feb 2021   •   15:42

Imaginile surprinse de camera de supraveghere vă pot afecta emoţional.

Am blurat imaginile pentru a putea proteja identitatea celor care se aflau în zonă, dar şi pentru a limita impactul emoţional al cumplitului accident.

Pe imagini se poate observa cum cele două victime stau pe jos, pe marginea trotuarului, în timp ce mulţi alţi copii, cu biciclete, se joacă liniştiţi pe trotuar. La un moment dat, lângă tânăra de 20 de ani şi copii parchează o maşină din care coboară trei tineri.

În numai câtevea secunde, de pe o stradă laterală, Mercedesul condus de şoferiţa de 56 de ani apare cu viteză şi trece efectiv peste copiii aflaţi pe jos, pe trotuar, după care izbeşte stâlpul de beton, pe care îl pune la pământ, şi se opreşte în gard.

Cei trei tineri, cel mai probabil rude ale copiilor loviţi, se sperie şi încep să strige după ajutor, în timp ce unul dintre ei trage de maşină, fără succes, în încercarea de a le scoate pe cele două fete de sub maşină.

Şoferiţa şi şoferul, bătuţi cu sălbăticie de rudele fetelor ucise în accidentul din Andronache

În scurt timp, la locul tragediei apar zeci de oameni care reuşesc să le scoată pe fete de sub maşină.

În acelaşi timp, şoferiţa şi soţul ei sunt loviţi cu pumnii şi cu picioarele. Iniţial, pe imagini se poate observa cum soţul şoferiţei este scos din maşină şi lovit cu pumnii în faţă până ce se prăbuşeşte.

După ce îşi revine, acelaşi individ care l-a lovit iniţial, îi aplică un alt pumn în faţă, moment în care bărbatul se prăbuşeşte lângă maşină. După ce îl pune la pământ pe bărbat, tânărul se repede la şoferiţă pe care o loveşte de mai multe ori cu pumnii în faţă.

Din nefericire, cele două fete în vârstă de 20, respectiv 6 ani, au murit la spital.

Tot la spital au ajuns şi şoferiţa şi soţul ei, iar ulterior femeia a fost condusă la audieri, în faţa poliţiştilor rutieri şi a unui procuror, acolo unde ar fi explicat că accidentul s-a produs din cauza faptului că a încurcat pedala de frână cu cea pentru acceleraţie.

După trei ore de audieri, femeia a fost lăsată în libertate şi va fi cercetată pentru ucidere din culpă. Potrivit unor surse, procurorul a motivat cercetarea în libertate a şoferiţei prin rănile pe care aceasta le-a suferit în urma bătăii încasate şi a stării de şoc pe care aceasta o avea.

Drept urmare, procurorul a considerat că starea şoferiţei era îndeajuns de dificilă, astfel că nu a fost nevoie de luarea vreunei măsuri preventive.

×
Subiecte în articol: accident Andronache București
Parteneri
Prognoza meteo 18 martie - 15 aprilie 2024
x close