Antena 3 CNN Actualitate Accident grav, azi-noapte: patru oameni au murit şi patru sunt în spital. Cum a avut loc impactul îngrozitor dintre maşini

Accident grav, azi-noapte: patru oameni au murit şi patru sunt în spital. Cum a avut loc impactul îngrozitor dintre maşini

Un accident rutier teribil a avut loc în judeţul Sălaj, în noaptea de miercuri spre joi, în urma căruia patru oameni au murit pe loc, iar alţi patru au fost prinşi în urma impactului frontal dintre două maşini. 

Accident grav, azi-noapte: patru oameni au murit şi patru sunt în spital. Cum a avut loc impactul îngrozitor dintre maşini
Sursa foto: Facebook/ISU Salaj
de Denisa Nedelcu    |    09 Iul 2020   •   09:25

Accidentul mortal s-a produs pe Drumul Național DN 19 B, între localitățile Zăuan și Ip, şi a avut loc după ce un şofer a intrat în depăşire neregulamentară fără să se asigure şi s-a lovit frontal de un autoturism care venea din sens opus.

În urma accidentului, au murit patru persoane: este vorba despre cei doi şoferi și două persoane din autoturismul care a efectuat depășirea.

Accident grav cu opt victime

Accident grav la Sălaj. Patru oameni au murit, iar alţi patru au fost răniţi

Alte patru persoane au fost rănite grav, câte două din fiecare mașină. Pompierii au activat planul roşu de intervenţie şi au salvat cele patru victime. Toţi răniţii au ajuns, de urgenţă, la spitalul din Zalău.

Reprezentanții Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Sălaj au declarat că la locul accidentului s-a intervenit cu o autospecială de descarcerare și nu mai puţin de 11 ambulanțe, din care şase de la SMURD și cinci ale Servicilui de Ambulanţă Sălaj.
 

×
Subiecte în articol: accident Salaj
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close