Antena 3 CNN Actualitate Accident rutier cu victime încarcerate, pe drumul spre mare. Anunțul INFOTRAFIC despre cum se circulă în zonă

Accident rutier cu victime încarcerate, pe drumul spre mare. Anunțul INFOTRAFIC despre cum se circulă în zonă

Accident rutier cu victime încarcerate, pe drumul spre mare. Anunțul INFOTRAFIC despre cum se circulă în zonă
Sursa foto: Foto: ISU Dobrogea Constanta
18 Iun 2016   •   08:47

Un accident rutier a avut loc, sâmbătă dimineață, între un autoturism și un TIR, pe autostrada A4, în apropiere de sensul giratoriu de la Agigea, scrie Ziua de Constanța.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” Constanța trei fete au rămas încarcerate, după ce au intrat cu mașina sub un TIR.

Medicii de pe ambulanță spun că cele trei victime sunt conștiente și urmează să fie transportate la spital. 

Adrian Creangă, de la Centrul Infotrafic, a anunțat, într-o intervenție telefonică la Antena 3 că accidentul a avut loc pe Autostrada A4 Ovidiu - Agigea, la kilometrul 18+900 de metri.

Potrivit acestuia, circulația în zonă a a fost perturbată pentru scurt timp.

Recomandarea INFOTRAFIC

Întrucât Administraţia Naţională de Meteorologie a emis două mesaje de atenţionare cu cod galben, referitoare la vreme caniculară şi instabilitate atmosferică, valabile pentru perioadele 17 iunie, ora 16:00 - 18 iunie, ora 9:00, respectiv 18 iunie, ora 9:00 - 19 iunie, ora 9:00, sfătuim conducătorii auto să adapteze viteza în funcţie de starea carosabilului, să nu pornească la drum lung dacă sunt obosiţi şi să verifice presiunea pneurilor, pentru a evita explozia acestora.

De asemenea, le recomandăm să păstreze în mers o distanţă suficientă şi să nu se angajeze în depăşire pe sectorul de drum unde s-a format o coloană de vehicule în aşteptare, dacă prin aceasta se intră pe sensul opus de circulaţie.

×
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close