Antena 3 CNN Actualitate Într-o săptămână, trei şoferi şi-au distrus maşinile în fântânile de la Unirii. Ultimul s-a răsturnat vis-a-vis de Parlament

Într-o săptămână, trei şoferi şi-au distrus maşinile în fântânile de la Unirii. Ultimul s-a răsturnat vis-a-vis de Parlament

O coincidenţă bizară a avut loc în Capitală în ultima săptămână. Pe unul din cele mai circulate bulevarde din România, bulevardul Unirii, trei şoferi, în zile diferite, şi-au distrus maşinile în fântânile arteziene de pe mijlocul străzii.

Într-o săptămână, trei şoferi şi-au distrus maşinile în fântânile de la Unirii. Ultimul s-a răsturnat vis-a-vis de Parlament
de Cristi Popovici    |    21 Ian 2021   •   23:17

Ultimul accident a avut loc joi seara. Din cauza vitezei şi a neatenţiei, un şofer a părăsit bulevardul Unirii din Bucureşti, a sărit scuarul care desparte şoseaua şi a aterizat în fântana arteziană de pe mijloc, chiar vis-a-vis de Casa Poporului. Autoturismul s-a răsturnat la impactul cu bordurile care împrejmuiesc fântânile, iar maşina s-a oprit cu roţile în sus. Din fericire pentru cel aflat la volan, în fântănă nu era apă, instalaţia fiind oprită pe timpul iernii.

Omul a ieşit pe picioarele lui din autoturismul răsturnat, acuzând dureri la cap şi la piept. A fost testat de poliţişti cu alcooltestul, rezultatul fiind negativ.

[IVM_ypItrbtreqr]

În acelaşi loc, cu trei zile în urmă, alţi doi şoferi păţeau acelaşi lucru. Luni dimineaţa, unul din ei a intrat cu maşina în aceeaşi fântână arteziană, punându-i serios la lucru atât pe angajaţii primăriei cât şi pe cei ai firmei de tractări auto. Seara, un alt şofer sărea şi el de bordură şi ateriza în fântâna arteziană de la Unirii.

[IVM_IVgRb7HAH1g]

În toate trei cazurile pare să fie vorba doar de neatenţie şi viteză, întrucât zona este sigură pentru şoferi, vizibiltatea nu este afectată de obstacole, iar pe bulevard nu sunt gropi. 

×
Subiecte în articol: Unirii
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close