Antena 3 CNN Actualitate Grav accident rutier în Alba, cu 15 persoane implicate. A fost activat planul roşu de intervenţie

Grav accident rutier în Alba, cu 15 persoane implicate. A fost activat planul roşu de intervenţie

Planul roşu de intervenţie a fost activat în judeţul Alba, în zona localităţii Tărtăria, pe autostrada A1, sensul Deva-Sibiu, în urma unui accident rutier în care au fost implicate un microbuz şi o autoutilitară.

Grav accident rutier în Alba, cu 15 persoane implicate. A fost activat planul roşu de intervenţie
de Dana Musceleanu    |    21 Oct 2020   •   12:23

UPDATE: Bilanţul victimelor: -13 persoane rănite şi una decedată. Potrivit lui Călin Potor, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Alba, şoferul microbuzului care a provocat accidentul se afla sub influenţa alcoolului. 

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe autostrada A1 Sibiu-Deva, pe sensul către Sibiu, în zona localității Pianu, județul Alba, un microbuz de transport persoane s-a răsturnat după ciocnirea cu o autoutilitară, pe banda de urgență.

Accidentul a avut loc miercuri dimineaţa, în jurul orei 11:50. „Din informațiile preliminare, sunt 15 persoane implicate”, a informat IGSU. Una din acestea a murit, alta a fost încarcerată și scoasă de salvatori. 

Potrivit ISU Alba, Garda de intervenţie Sebeş în cooperare cu ISU Hunedoara, intervin pentru acordare prim ajutor şi descarcerare


Banda de urgență este restricționată, circulându-se îngreunat în zona producerii evenimentului rutier. Autostrada A1 este inchisa între km 300 şi 320 pe sensul de mers Orăştie  -  Sebeş datorită accidentului de la km 320.

La faţa locului intervin 6 ambulanțe SMURD și un echipaj SAJ, un echipaj de descarcerare și o autospecială de stingere. Totodată, către locul intervenției se deplasează un elicopter SMURD.

×
Subiecte în articol: Alba accident ISU cod rosu
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close