Antena 3 CNN Actualitate Locale Accident teribil în Portul Constanța: Un muncitor a căzut în apă cu tot cu motostivuitor. Bărbatul este de negăsit

Accident teribil în Portul Constanța: Un muncitor a căzut în apă cu tot cu motostivuitor. Bărbatul este de negăsit

Un muncitor a căzut în mare, în dana 79 a Portului Constanța, luni seară, cu tot cu motostivuitorul pe care îl conducea. Scafandrii nu au reușit să găsească trupul acestuia în cabina utilajului scufundat, într-o zonă în care adâncimea apei este de circa 21 de metri.

Accident teribil în Portul Constanța: Un muncitor a căzut în apă cu tot cu motostivuitor. Bărbatul este de negăsit
Sursa foto: Foto: captură Antena 3
10 Dec 2019   •   08:55

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) "Dobrogea", căutările au fost întrerupte după aproape patru ore, urmând să fie reluate marţi dimineaţă.

La faţa locului au fost trimise o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, o ambulanţă SMURD B, ambarcaţiunea CBRN a ISU "Dobrogea", scafandri ai Centrului de Antrenament al Scafandrilor de Intervenţie ISU, o ambarcaţiune a Agenţiei Române de Salvare a Vieţii Omeneşti pe Mare (ARSVOM) cu personal propriu, precum şi scafandri ai Ministerului Apărării Naţionale.

Conform Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, persoana dispărută este angajatul unei firme, din primele verificări reieşind că ar fi vorba despre un accident de muncă.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: scafandrii
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close